WOMEN Management (Parijs, Milaan, New York) als gast: Internationale Scouting

Vorige week was de dag. Roberto, de hoofdscout van Women Management, kwam naar het agentschap in Keulen en bekeek ons beste van het beste voor plaatsingen. Onze topmeisjes kwamen naar het bureau om zich voor te stellen aan Roberto.

Castingdag met VROUWEN: Polaroids, catwalk en opmeten

Eugenia is vooral geweldig vanwege haar heldere ogen en haar spleetje tussen haar tanden. Ze is een absolute pro voor de camera – bij haar eerste shoot was iedereen stomverbaasd! Luisa – onze absolute superster. Haar lange rode haar, de spleet tussen haar tanden en haar lieve glimlach maken onze Luisa heel uniek. Ook aanwezig waren onze nieuwkomers Gloria, Linn, Franzi, Michelle, Josephine, Zoe en Alice – zo jong maar nu al met zo’n groot potentieel! Natuurlijk mogen we onze grote Marie niet missen – met haar uitstraling en haar maten is ze super voor commerciële klussen!

Een paar pola’s, metingen, het boek bekijken en praten over mogelijke tijdsperiodes, dat is genoeg voor Roberto om een idee te krijgen van de meisjes. Bekijk hier enkele indrukken van de dag:

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!