Cafés in Düsseldorf: Königsallee & Co.

Modellen in Düsseldorf – Bent u op zoek naar zoete verleidingen in Düsseldorf, maar wilt u er niet van genieten met een slecht geweten? Wij hebben een lijst met de beste cafés voor u samengesteld, zodat u zorgeloos kunt smullen. Probeer de kleine cafés en delicatessenwinkels in de stad aan de Rijn maar eens!

Geniet van gebak en zoete verleidingen op chique wijze in Oberkassel, of op de Königsallee, of in een ongedwongen sfeer in Flingern en Pempelfort!

Top 10 lijst van de beste cafés in Düsseldorf

Om uw zoektocht te vergemakkelijken, vindt u hier onze lijst van de top 10 cafés in Düsseldorf:

Birdie & Co.

Versheid is het motto hier bij Birdie & Co. De ideale plek voor een brunch midden in de wijk Pempelfort in Düsseldorf. Heerlijke schalen en warme koffie, perfect voor een snack tussen de maaltijden door. Ook vegetarische gasten komen hier aan hun trekken.

https://www.instagram.com/p/BocPnPgh6FY/

Dreuzels

De Muggel is een van de hipste locaties in Düsseldorf. Het ligt in het mooie Oberkassel, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en binnen 10 minuten bent u weer in de oude stad aan de andere kant van de Rijn. Hier kunt u genieten van elke maaltijd, of het nu brunch, lunch, diner of een glas wijn in de avond…

Waarom brengt u geen bezoek aan de mooiste wijk van Düsseldorf en ervaart u zelf niet de unieke sfeer en de prachtige oude gebouwen rond de Muggel!

https://www.instagram.com/p/Bl240vxBKvf/

Wilma Wunder

https://www.instagram.com/p/BpRQSKaAag6/

Greentrees

https://www.instagram.com/p/BgBLuXkjABM/

Isabella – glutenvrije cupcakes

https://www.instagram.com/p/BhQ8IQ9H1y2/

Dritan Alsela

https://www.instagram.com/p/BLoSy12gyq-/

Sugarbird

https://www.instagram.com/p/Bs2r-4eniqV/

Rocaille

https://www.instagram.com/p/BpWcnfunC9L/

Café Weise

https://www.instagram.com/p/Bv8dr0MAk6-/

Schip Ahoy

https://www.instagram.com/p/BwOkVc0FuB7/