Modeboetieks in Düsseldorf: Fashion Clinic, Clubkid & Co

Düsseldorf – Welkom op de Königsallee! De kleinste van alle mode-metropolen ligt in Noordrijn-Westfalen en betovert toch elk jaar honderdduizenden toeristen. De beroemde winkelstraat “KÖ” ligt hier in het centrum van de stad, de Königsallee. Midden in het centrum van Düsseldorf kunt u hier uitgebreid winkelen en de laatste modetrends en collecties van de verschillende modeontwerpers bekijken. Bovendien zijn er talloze winkelcentra en shopping malls. Natuurlijk zijn er ook tal van andere attracties en geweldige gebieden hier, evenals de Media Harbour! In Düsseldorf zijn echter niet alleen boetieks voor mode en design gevestigd, maar ook verschillende fabrikanten en modeproducenten met grote namen.

Düsseldorf is altijd een kort uitstapje waard, ook de modeboetieks. Om u een overzicht te geven bij uw volgende shoppingtrip, hebben wij een lijst van een paar geselecteerde modeboetieks voor u verzameld. Wil je meer weten over de ontwerpers achter de collecties? Interessante interviews met modeontwerpers, nieuwe collecties en backstage inzichten bij shows en modeweken zijn te vinden in FIV Mode Magazin. Veel plezier met winkelen!

Weet je het al? Top modetijdschriften

Top adressen: Boetieks op de Kö & Co

Ela uitgekozen

Volmerswerther Str. 21
40215 Düsseldorf

Bijna twee jaar geleden opende Ela Holscher haar winkel “Ela Selected” in de werkplaats van een voormalige fabriek. De winkel verkoopt alleen labels en ontwerpers die de fair trade-normen respecteren. Naast geselecteerde collecties en accessoires zijn er ook kunstwerken, tijdschriften en lifestyle-producten.

#elaselected #squaredress

Een foto die is geplaatst door ELA selected (@ela_selected) op .

Mode kliniek

Groene weg 5
40212 Düsseldorf

In het Wunderland, op slechts enkele meters van de Kö, vindt u exclusieve mode van ’s werelds beste ontwerpers, die zelfs in de modemetropool Düsseldorf zelden te vinden is. Geselecteerde stukken van Viktor & Rolf hangen naast Vivienne Westwood, Kenzo en Jean Paul Gaultier. Alleen al voor de ongewone locatie is het een bezoek waard.

Kun je geen tas kiezen? Pak ze allemaal! #Gucci #Prada #Mondaymadness #Fashionclinicstores #fashionclinicss17

Een foto die is geplaatst door Fashion Clinic (@fashion_clinic) op .

Clubkid

Pioneer Street 46
40215 Düsseldorf

Sinds de herfst van 2012 is Düsseldorf de thuisbasis van de eerste concept store gewijd aan streetwear uit de internationale club scene en het stijlvolle “underground” merk “BOY London”. Met hun puristisch vormgegeven winkel “Clubkid”, in het pand van een voormalige kunstgalerie, heeft Klaus D. Wolf en Lukas Raab willen niet alleen mode, maar ook de specifieke lifestyle en spirit van BOY London naar Düsseldorf brengen.

De winkel

Fürstenplatz 5
40215 Düsseldorf-Friedrichstadt

Layering fans kunnen zich verheugen. De mix van verschillende kleuren jersey, zijde en breigoed is een van de specialiteiten in de 2 The Shop winkels in Düsseldorf.

+

Ela uitgekozen

Volmerswerther Str. 21
40211 Düsseldorf

www.ela-selected.com
Tel. (0211) 383368

Naast labels als Barbara i Gongini, Butterflysoulfire, III Monkeys, Snurk Beddengoed en Kinderstern, verkoopt Ela Selected ook eigen mode. Er is veel te koop in de werkplaats van een voormalige fabriek.

+

Anastasia Boutique

Keulen Gate 7
40625 Düsseldorf

www.facebook.com/anastasiaduesseldorf
Tel. (0211) 59807049

In het hart van Gerresheim nodigt Anastasia Boutique u uit om te winkelen voor damesmode, accessoires en woondecoratie. Met een speciale charme.

+

Mandalay

Schwerinstrafle 5
40477 Düsseldorf

Mandalay heeft zijn eigen grote online winkel en de boetiek laat niets te wensen over. Bekende labels en ontwerpers ontmoeten een uitzonderlijke inrichting, zeker een bezoekje waard.

+

Mode kliniek

Groene weg 5
40212 Düsseldorf

Niet alleen Karl Lagerfeld of Vivienne Westwood zijn in de modekliniek te vinden. Iedereen met designerkoorts kan hier genieten van uitstekende behandelingsmethoden.

+

Chanel

Königsallee 30
40212 Düsseldorf

Mode, parfum, verzorgingsproducten en nog veel meer. Natuurlijk, een Chanel winkel is een must op de Königsallee. Luxe gegarandeerd.

+

Identita Italiana

Carlsplatz 22
40213 Düsseldorf

Bij Identitia Italiana, zullen zij en hij mode vinden buiten de mainstream. De Italiaanse modezaak heeft duidelijk zijn eigen interessante lijn.

+

Boetiek Curvesstyle

Zwanenmarkt 25
40213 Düsseldorf

Puristisch ingericht en een absolute insider tip voor grote maten is de Curvesstyle boetiek in het Carlstadt district. Hoge kwaliteit en trendy.

+

Wolford Boetiek

Königsallee 30
40212 Düsseldorf

Wolford mode heeft een bepaalde prijs, maar voldoet ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel in de online winkel als in de winkel vinden mannen en vrouwen wat ze zoeken.

+

iHeart

Gerresheimer Str. 86
40233 Düsseldorf

Düsseldorf Modevormgeving – Interviews

Met bijna een half miljoen inwoners is Düsseldorf bijna een kleine stad. Maar Düsseldorf heeft veel meer te bieden dan alleen de flair van een grotere stad. Dankzij zijn gunstige ligging aan het water is Düsseldorf ook een bijzonder hoogtepunt dankzij zijn mediahaven. Hier staan vooral bekende hotels en eersteklas modefabrikanten op een rij, huis aan huis. Deze exclusieve locatie en de grote betrokkenheid van de grote modeketens laten zien dat Düsseldorf onverslaanbaar is als het om “mode” gaat. Hier zijn ook showrooms van bekende ontwerpers te vinden. Hoewel het geen grote metropool is met miljoenen inwoners, vinden in Düsseldorf diverse catwalk-evenementen en modeshows plaats. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd door de mode-universiteit of -academie. Hier presenteren vooral jonge ontwerpers hun nieuwe collecties voor de herfst, de lente, de zomer of de winter.

Naast de Königsallee zijn er in het centrum van Düsseldorf ook talrijke bars en restaurants waar u zich na het winkelen kunt laten verwennen of een drankje kunt drinken. Wie meer wil weten over de modehoogtepunten en modeontwerpers van Düsseldorf, kan dat doen op het nieuwe Fashion Online Portal (link hierboven). Nu in het FIV Fashion Online Magazine, onder Interviews: Düsseldorfse modeontwerpers

+