Castingbureau Frankfurt

Castingbureau voor Frankfurt – Wij bieden een sterk netwerk voor uw aankomende casting In de reclame, tijdschriften en TV zorgen wij voor de perfecte casting! We maken altijd de best mogelijke selectie met betrouwbare agentschappen in Frankfurt en in heel Duitsland. Of het nu gaat om een casting voor uw komende campagne in Duitsland, producties en de volgende fotoshoot. Wij maken altijd de beste kandidaten met gerenommeerde agentschappen in heel Duitsland. Met onze casting project managers vindt u de meest individuele kandidaten voor uw project. Wij vinden de perfecte cast voor uw TV-spots. CM, uw castingbureau verzorgt het proces voor uw casting in Frankfurt: acteurs, presentatoren of modellen. Uw castingbureau voor presentatoren plant alle relevante gebieden van de komende boeking: research, casting, plaatsing en ondersteuning. Als model management agentschap voor Frankfurt, ligt onze focus op het creëren van het best mogelijke productieresultaat op elk moment.

CM: Mediabureau voor mode & castings

Casting video’s: Strategie en bereik

Voor zowel filmen voor social media, campagnes als imagofotoshoots voor bedrijven, leveren wij sinds 2017 moderatoren uit Frankfurt. Zodat zeker alle moderatoren van onze agentschappen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen met hoogwaardige, multimediale mediapakketten, maar ook in print, online en B2B gesprekken zoals op beurzen en outreach. Wij halen het beste uit onze modellen voor u met vertrouwelijke aanbevelingen van onze begeleiders, die zelf veel ervaring hebben in de media-industrie, en uw absoluut persoonlijke trainingsconcepten. Op deze manier kunt u uw opnames in Frankfurt al realiseren met het beste model. Voor bedrijven zijn alle vormen van gieten niet alleen de veiligste manier om het sterkste gietstuk te krijgen. Modellencastings werken ook als een social media campagne.

CM is uw agentschap voor modellen voor perfecte foto’s – Wij organiseren creatieve en veranderlijke performers voor fotocampagnes, fotoshoots en commerciële film. Als agentschap hechten wij waarde aan ambitie en stiptheid. Samen bereiken we representatieve, hoogwaardige resultaten die uw bureau zullen overtuigen. Het ideale model in Frankfurt. Ons castingbureau begeleidt u door het hele organisatieproces. Met ervaren partners in Duitsland. Onze agenten kunnen gemakkelijk portefeuilles van onze modellen en referenties van exclusieve modellen voorstellen voor elke individuele uitdaging. Altijd individueel geselecteerd voor uw reclamecampagne.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden