Dolce & Gabbana AW 21: Klara terug op de catwalk in Milaan! Modeshow + video

Dolce & Gabbana AW 21 Fashion Show – De lente is terug! Tenminste een klein beetje. De perfecte tijd voor één ding: nieuwe mode! 2021 trapt af in Milaan met onder andere de show van Dolce & Gabbana. Dit seizoen met Klara! We zijn zo trots op je! Een fascinerende show, futuristisch met robotjes op de catwalk. Een samenwerking met het Istituto Italiano di Tecnologia. Bekijk de show, Klara outfits en de volledige video hier.

Dolce & Gabbanna AW 21: twee werelden kruisen

De nieuwe Dolce & Gabbana modeshow. In Milaan spectaculaire effecten, geweldige modellen en een echte robot op elkaar. Bekijk hier hoe dit eruit ziet en hoe de nieuwe damescollectie voor herfst/winter eruit ziet. Mis geen video! Volg ons op Youtube: CM Model Agency.

Op de catwalk voor Dolce & Gabanna:

Je hield van de modeshow? Vind enkele van de beste Dolce & Gabbana video’s en meer over Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana: Merk & Collecties

Dolce & Gabbana werd in 1985 opgericht door de ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De twee collega’s ontmoetten elkaar voor het eerst in het Italiaanse modehuis Gabbana in Milaan toen Domenico Dolce daar solliciteerde naar een baan. Stefano Gabbana herkende onmiddellijk Dolce’s talent en de twee begonnen samen te werken. Zij presenteerden hun eerste modecollectie in 1985 en openden een jaar later al de deuren van hun eerste winkel.

Dolce & Gabbana Truien, Ondergoed & Zwemkleding

In de loop der jaren begon het ontwerpersduo hun eigen lijn van truien te ontwerpen, evenals ondergoed en badmode, naast hun klassieke modelijn in het dure segment. Het luxueuze modehuis breidde zich uiteindelijk uit naar de VS, Japan en diverse andere landen, waar Dolce & Gabbana in 1990 hun eigen showroom vestigden.

Lees meer over hier: