Esprit Video’s: Natuur Campagne, Esprit Sport & Samenwerking

Esprit Video’s – zien er gewoon goed uit, ongecompliceerd en comfortabel, dag na dag. Een cultmerk uit de jaren 70 met een eenvoudige en duidelijke filosofie – “voel je goed, zie er goed uit”. Twee pijlers die het succes van Esprit uitmaken: Mensen blij maken met een relaxte snit, basics van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde fashion forward stukken, maar altijd trouw blijvend aan de kernwaarden van duurzaamheid, gelijkheid en keuzevrijheid. Trouw aan het motto van authentieke mensen en echte gemeenschappen, richt Esprit zich ook graag op campagnes met “echte mensen”, dat wil zeggen mode die wordt gepresenteerd door hun eigen teamleden in plaats van professionele modellen. Wil je meer van de Esprit geest voelen? De campagnes en spots hieronder illustreren het voor u.

Campagnes: ReimagineLife & Reconnect

De kern van Esprit is individualisme en alledaagsheid. De volgende campagnes van de afgelopen collecties #ReimagineLife en #Reconnect weerspiegelen dit in hun presentatie.

#ReimagineLife!

De lente-zomercollectie van Esprit belichaamt de vreugde van een positieve levensstijl. Lichte stoffen en natuurlijke nuances creëren een gevoel van ontspanning en welzijn, wat ook blijkt uit de tevreden getuigenissen in de campagne. Voor velen is het vinden van zichzelf en het nastreven van iemands passie wat een vervuld leven uitmaakt. Er zijn verschillende mode stijlen voor verschillende levensstijlen. Van casual comfortkleding tot elegante zakelijke kleding, deze collectie heeft het allemaal.

Laten we #Reconnect & Feel The Nature

Met de herfst-wintercollectie brengt Esprit de band met de natuur terug. Geïnspireerd door de liefde voor de natuur, innovatie en comfort, en duurzaamheid, verheerlijkt de campagne welzijn en de verbinding met de natuur. Mooie herfstkleuren en seizoensgebonden kleding passen perfect bij het mission statement van de campagne.

Commercial: #I’mEsprit

Net als in de campagnes staan ook in Esprit de persoonlijke ontwikkeling en de nabijheid van de natuur centraal. Stijlvolle mode voor alle activiteiten in het leven. Van werk naar vrije tijd.

Collectie: Esprit Sport

Iedereen heeft aan het begin van het jaar zijn goede voornemens – “Dit jaar ga ik sporten!” Met de Esprit Sport collectie, presenteert Esprit hun sportmode voor vrouwen. De hashtag #EveryBodyEsprit laat zien dat de sportmode geschikt is voor elk lichaamstype en -vorm.

Esprit @ About You Fashion Week

Vrijheid van identiteit – Trouw aan het motto van persoonlijke vrijheid presenteert Esprit zich tijdens de About You Fashion Week met geraffineerde looks die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en geeft het inzicht in de nieuwste trends van het seizoen. Dompel u onder in de eindeloze grenzeloosheid die de geshowde mode te bieden heeft. Van flanellen overhemden en modern gesneden blazers tot leren jacks en lange jassen, deze collectie heeft voor elk wat wils.

Interview: Michael’s weg naar Esprit

Openheid en natuurlijkheid – dat zijn de kernkenmerken die de medewerkers van Esprit verenigen. De creatieve expressie van elk individu wordt weerspiegeld in het werk en de geest van het hele team. Michael vond ook zijn weg naar Esprit.

Samenwerking: Esprit x Opening Ceremony

Met de mix van kleurrijke logoprints en monochrome uniseks looks viert deze samenwerking niet alleen een visuele comeback van de jaren 80 en 90, maar keert het merk Esprit ook terug naar zijn tijd van oorsprong en verbindt het met het moderne leven. Het doel van de samenwerking was het kern-DNA te behouden, maar het in een nieuw licht te plaatsen en het op een moderne manier te interpreteren. Als je de 40-delige collectie bekijkt, besef je dat dit doel is bereikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie