Gloria voor CATRICE x nu in de winkels!

Net klaar met school, maar geen pauze in zicht! Onze Gloria heeft het momenteel erg druk met fotoshoots, gesprekken met agentschappen en de voorbereiding van haar internationale carrière als model. Nu is ze een beetje dichter bij alles! Omdat ze het gezicht is van de nieuwste Catrice campagne en we zijn ongelooflijk trots.

Gloria voor Catrice nu in alle winkels x NEONUDE

Welke drogisterij je ook binnengaat, Gloria straalt je toe met haar mooie blauwe ogen. De felle kleuren trekken je aandacht. Wat een geweldige carrièrestap. Met de felroze kleur, brengt Gloria ons in de perfecte stemming voor de zomer.

NEONUDE van Catrice – Een mix van kleurrijke zomertinten & nudes

Catrice houdt ervan om haar assortiment en selectie te verrijken met wisselende limited editions. De nieuwe volledig veganistische collectie omvat heldere zomerkleuren en lichte nude tinten. Om hulde te brengen aan de zomer met mooie vingernagels. Als u de collectie van dichtbij wilt bekijken, kunt u ze online en in de winkels vinden.

https://www.instagram.com/p/CBfXq94i26l/

Catrice – Make Up, Concealer & Nagellak

Catrice ontwikkelt cosmetica met veel liefde. De producten worden verkocht tegen eerlijke prijzen. Ze zijn verkrijgbaar in drogisterijen zoals Dm of Rossmann. Het motto is om veel aandacht te besteden aan de producten, zodat de klanten van de make-up zich geen zorgen hoeven te maken over welke producten zij in de buurt van hun huid laten komen. Idealiter zou het geheel zo zorgeloos mogelijk moeten zijn voor de consument en iedereen de kans moeten geven om verschillende looks uit te proberen. Maar de kwaliteit en de zorg voor de producten beginnen al tijdens de productie. De formules zijn ontwikkeld zonder gebruik te maken van dierproeven en het veganistische assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Het trendbewustzijn van het merk is bijzonder uitgesproken. Met Catrice mis je geen enkele trend en ben je altijd up-to-date! Een oriëntatie op de modewereld en trendy stijlen is duidelijk te zien in de collecties van het merk. De kleurenselectie omvat zowel klassieke nuances als die welke momenteel de metropolen van deze wereld domineren.

Vind meer van Catrice hier!