Hamburg Evenementen – Mode, Glamour & Feest in het Noorden

Hamburg is een modestad in Duitsland. Naast Berlijn en München kunt u in de Hanzestad beroemdheden ontmoeten op het juiste moment en op de juiste plaats. Of u nu winkelt op de Jungfernstieg, de Mönkebergstraße of luxueus op de Neuer Wall, op een van de trendy mode-evenementen in Hamburg, tijdens een interessante modetentoonstelling, of zelfs tijdens het feesten in de exclusieve clubs in Hamburg, één ding wordt snel duidelijk: de Hamburgers hebben flair voor mode en laten dit ook graag zien met behulp van edele merken. Opdat u uw zegje kunt doen in de Hamburgse modewereld en weet waar de actie is, geven wij u hier enkele tips van ons modellenbureau voor mode-evenementen.
Foto: (c) sjack, fotolia.com

Mode-evenementen – mode-evenementen in Hamburg

Art & Fashion Festival unÜBERSEEbar – Hamburgse creatieven prijzen mode in verschillende facetten

Het Art & Fashion Festival in Hamburg “unÜBERSEEbar” vindt 14 dagen lang plaats in de hippe Hafencity in Hamburg. Überseeboulevard is het middelpunt van het mode-evenement in Hamburg en is een droom die uitkomt voor alle creatievelingen en modeliefhebbers aan de Elbe. Naast bloggers, journalisten, ontwerpers, modellen en fashionista’s flaneren ook getalenteerde modefotografen of boetiekhouders op het Open Air Mode Festival onder de ster van de mode in Hamburg. Naast exposities van verschillende kunstenaars, bieden stylisten, fotografen & co. kleine workshops aan. Het mode-evenement in Hamburg biedt getalenteerde creatieven een platform om hun inspiraties, visies en realisaties op het gebied van mode aan het publiek te presenteren.

 

Überseeboulevard als langste catwalk van Hamburg

Überseeboulevard wordt voor het twee weken durende modedromenland omgetoverd tot de langste openluchtcatwalk van Hamburg. Indrukwekkende jurken, zowel elegante avondjurken, artistiek uitgewerkte en unieke japonnen, als zoete zomerjurken zullen erop worden gepresenteerd.

 

Lets get chic – modeshows, workshops & meer

Het mode-evenement in Hamburg “let’s get chic” biedt tentoonstellingen op het gebied van mode, accessoires, beauty & meer, evenals spectaculaire modeshows van nieuwe designer collecties op de locatie “Uni Hamburg”. Naast de presentaties en tentoonstellingen zullen stylisten en visagisten workshops aanbieden over de nieuwe trendstijlen van het seizoen. Opdat vrouwen in alle rust kunnen genieten van de dag in de 7e modehemel, zijn er op het Hamburgse mode-evenement zogenaamde “mannenhoeken” in plaats van kinderparadijzen. In plaats van springkastelen kunnen mannelijke metgezellen die minder geïnteresseerd zijn in mode, nieuwe kennissen maken aan de tafelvoetbaltafel, elkaar uitdagen voor een potje FIFA op de Playstation of de dag afsluiten met een hapje en een drankje.

Ken je PETRA nog? Wij wel en zij kennen ons nu ook, kijk hier: Actueel nummer april 2015 – nu in de verkoop! Dank je, PETRA.

Geplaatst door Let’s get chic op vrijdag, 6 maart 2015

 

Mode-evenement in de Sternschanze – Fashion@Home Event Brigitte

Een gemoedelijke sfeer zoals in een huiskamer thuis, gecombineerd met de glitter & glamour van de mode-industrie en “bezaaid” met enkele gasten uit de celebrity-scene: dat is het mode-evenement “Fashion@Home” in Hamburg, georganiseerd door het gerenommeerde damesblad Brigitte. De locatie, de Fashion-Loft in de Sternschanze, overtuigt door haar jonge, opwindende en exclusieve ambiance. Het concept van het evenement: een perfecte mix van mode- en muziekevenement met spannende showintermezzo’s en heerlijke hapjes in een gezellige sfeer – glamour & plezier op een heel informele manier. Net als bij een schoonheidswedstrijd presenteren de modellen niet alleen de laatste modehoogtepunten, maar vermaken zij de gasten ook met zang- en dansoptredens. Een celebrity “koffieklatsch” van een andere soort – in het teken van de mode fungeert de zogenaamde “huiskamer” als catwalk en worden de “gasten” onderdeel van het modespektakel.

 

Museum für Kunst & Gewerbe – Tentoonstelling Modeafdeling

Het Museum für Kunst und Gewerbe in Hamburg bezit een indrukwekkende collectie mode schatten. Meer dan 10.000 unieke stukken uit dames-, heren- en kindercollecties. De “rode draad” van de tentoonstelling in Hamburg: een documentatie van de ontwikkeling van de modegeschiedenis vanaf het midden van de 18e eeuw tot heden. Mode van enkele beroemde ontwerpers, zoals Yves Saint Laurent, Wolfgang Joop of Alexander McQueen, kenmerken de collectie. Van haute couture tot pret-á-porter, van avant-garde mode tot mode die door de Antwerpen werd gevormd, alles is verenigd in het Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg. Een mode reis door verschillende tijdperken, stijlen en tradities. De presentaties veranderen in verschillende speciale tentoonstellingen.

Feesten in Hamburg – Feesten na het evenement in Hamburg

Wie nog niet genoeg heeft van de glitter en glamour na de verschillende mode-evenementen in Hamburg, van modeshows tot workshops en tentoonstellingen, kan de avond afsluiten in exclusieve clubs als de Golden Cut of Moondoo, of een van de succesvolle musicals bezoeken, zoals “The Lion King” of “Het mirakel van Bern”. Naast mode, een exclusieve levensstijl en de haven van Hamburg, is de stad in het noorden van Duitsland bekend om nog iets: feesten in Hamburg op de Reeperbahn. Wie het “typisch Hamburgse” beter wil leren kennen, bezoekt na zonsondergang de Reeperbahn in St. Pauli. Ook hier kunt u zich vergapen aan modehoogtepunten zoals de schrille, kleurrijke kostuums in een travestieshow in de Olivia Jones Bar op de Große Freiheit.

Feesten in Hamburg – hier volgt een lijst van exclusieve clubs in Hamburg:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie