Jouw job voor Peek & Cloppenburg: Paulina stijgt op!

We kunnen trots zijn op onze Paulina! Haar laatste baan was voor Peek & Cloppenburg en er zullen er in de toekomst zeker meer volgen. Als een echte professional rockte ze de set voor de meest uiteenlopende modemerken. Nu eens casual in een sportbroek en een pet, dan weer chique in een trenchcoat en blouse: Paulina heeft het gewoon allemaal. We zijn trots om u enkele foto’s te tonen van haar laatste job. Wat denk jij? Als u onze Paulina nog niet kent, bekijk dan de geweldige video van haar hieronder. We zijn absoluut blij met haar.

Spotlight op Paulina – Goede verlichting is niet te missen!

Soms wordt de opstelling van een set overschat! Als de set goed verlicht is, is dat het halve werk. Niet iedereen kan dat, en daarom moest Peek & Cloppenburg een professional inhuren. Je kunt veel effecten creëren met lichten. In deze shoot, werd Paulina belicht als met een spotlight. Dus zij verschijnt in het centrum en alles buiten wordt donkerder. Een cool effect, vinden wij!

Alles is beter in roze – Een set in een echte meisjesdroom!

Wat een meisjesdroom! Een muur helemaal in het roze en met de coolste kleren aan. Er was zeker niets mis met de muurkleur op de set. Geen wonder dat er al een goede stemming op het werk is.

Niet alleen het buurmeisje – Paulina kan meer!

Voor iedereen die Paulina nog niet kent: Zij is 180 cm lang en beweegt zich op haar jonge leeftijd al als een echt professioneel model. Ben je niet overtuigd? Bekijk de video!