Kiara – onze nieuwe coole meid uit Berlijn

Wie wil er niet een beetje Berlijnse flair op de set van een shoot of een klus? Kiara brengt precies dat naar de tafel en wint de harten van de mensen met wie ze werkt. Als je haar gezicht nog niet kent, moet je dat zeker inhalen. Want met haar 178m en haar sterke uitstraling is Kiara zeker een van de nieuwe gezichten die veel meer gezien zal worden.

Kiara – Expressief en ongedwongen: Cool Girl Vibes

Als dit meisje je nog niet overtuigd heeft met haar sterke uiterlijk, dan ten laatste zodra je met haar begint te praten. Wie Kiara leert kennen, merkt al snel dat ze heel wat in haar mars heeft. Haar sterke uitstraling wordt onderstreept door haar klassieke wenkbrauwen. Haar korte, donkere bob is een fashion statement op zich en laat haar er super serieus en professioneel uitzien. We kijken uit naar de komende tijd met onze nieuwe ster uit Berlijn.

Achter de schermen – Kiara in de Loft Studio met Oliver Rudolph

Iedereen om haar heen merkte al snel dat Kiara een coole charme heeft. Als u een kijkje achter de schermen wilt nemen en het model live en in actie voor de camera wilt zien, kunt u hier een eerste indruk krijgen.

Kiara’s resultaten van de shoot met Oliver Rudolph

Hier vindt u de resultaten en ze zijn iets om naar te kijken! Oliver Rudolph staat bekend om zijn prachtige modefotografie en heeft Kiara van haar beste kant laten zien. De foto’s wekken verwondering en zijn een echte blikvanger op haar sedcard.