Modelcoaching 2017 voor onze Nieuwe Gezichten met topcoaches & catering! #backstage

Eens per jaar is het tijd voor de grote CM Model Coaching voor onze nieuwe gezichten. Met absolute topcoaches en gemotiveerde jonge modellen die de sprong willen wagen om model te worden. Fotoshoots, catwalks, grote campagnes. Dit is waar nieuwe gezichten van dromen aan het begin van hun carrière. Wij, als modellenbureau, helpen hen om hun droom te verwezenlijken. Daarom bieden wij één keer per jaar onze grote coaching aan voor onze agency modellen. De beste coaches komen naar de afspraak, zodat onze modellen alle klanten overtuigen en vervolgboekingen krijgen. Maar eerst een bedankje aan onze coaches, Lutz Marquardt en Omega Awlime. Achter de schermen foto’s van de coaching zijn te vinden aan het eind van de blog!

Model Coaches: Persoonlijkheid en Catwalk Training

We willen onze twee eersteklas coaches, die er weer waren, heel hartelijk bedanken. Lutz Marquart (mannelijk model) voor persoonlijkheid, Omega Awlime (mannelijk model) voor runway coaching en Oliver Rudolph (fotograaf) voor agentuurwerk en poseren.

Model Coach Lutz Marquardt: Persoonlijkheid en charisma

Lutz Marquardt is al meer dan twintig jaar mannelijk model en is een absoluut talent als het om de aanwezigheid van modellen gaat. Na al die jaren en ervaring is Lutz niet langer “slechts” een model, maar ook muzikant en acteur. In zijn coaching heeft hij het met name over de eigenlijke persoonlijkheid, het zelfbeeld en vindt hij individuele wegen voor de modellen om zichzelf te versterken. Hij motiveert modellen vanaf het eerste moment dat hij de kamer binnenkomt. Over een paar dagen vindt u ook een uitgebreid interview met Lutz en Soraya Wanya van FIV Magazine.

Model Coach Omega Awlime: Catwalk Training

We hebben Omega Awlime kunnen winnen voor al onze coachings tot nu toe! En wow, prestatie is waar zijn naam voor staat. Het gaat om presentatie, vertrouwen en gevoel. De echte catwalk training komt helemaal aan het eind. Eerst gaat het om lichaamsbewustzijn en de juiste impulsen. Omega’s focus: lichaamsbewustzijn, lichaamsbewustzijn en ook stijl, stijl en houding. Alles wat een model nodig heeft voor succesvolle optredens voor klanten en op catwalks. Binnenkort hebben we een groot interview met Omega over dit onderwerp.

Oliver Rudolph: Bureauwerk & fotoshoots

Wat is belangrijk bij het werken in een modellenbureau en wat is belangrijk als je als model de concurrentie in agentschappen wilt overleven? Mode fotograaf Oliver Rudolph heeft het hierover. Zijn flair voor talent is wat hem onderscheidt. Hij werkt immers niet alleen als fotograaf, hij is ook actief als modelscout en vindt de nieuwe talenten. Hij deelt zijn ervaring met ons in model coaching.

Nieuwe catering: gezond, veganistisch en lekker

Wat is onderdeel van professioneel model coaching? Gezond eten en heerlijke drankjes. Voor onze grote modelcoaching wilden we de beste en gezondste catering organiseren. Model coaching is super veeleisend. Het gaat om theoretische inhoud zoals persoonlijkheidscoaching en praktische oefeningen zoals loopbaantraining. Er wordt veel van modellen gevergd, vooral wanneer zij in het begin onder grote concurrentiedruk staan. Als modellenbureau willen we natuurlijk dat onze nieuwe gezichten het goed doen. Een heel speciaal onderwerp is altijd voeding. We hebben hierover al een paar artikelen geschreven, waaronder Gezonde voeding in het dagelijks leven. Natuurlijk is gezond eten ook belangrijk in het agentschap, vooral wanneer jonge modellen op bezoek komen. We hebben onze favorieten gevonden! Misschien een idee voor je koelkast of je volgende pauze.

Om het eenvoudig te houden en zondag niet te veel van de bureaukeuken in beslag te nemen, kozen we voor een praktische oplossing: kokoswater, smoothies en … Soepen in een potje! Supersnel te bereiden, ongelooflijk lekker en in vele smaken. Na veel zoeken en onderzoek hebben we twee geweldige nieuwe producten gevonden: IndiCoco en Little Lunch!

Veganistische soepen in vele variaties van Little Lunch

Heb je ooit gehoord van heerlijke soepen in een potje? Je eigen soepen maken is veel werk, vooral als je honger hebt! Little Lunch heeft de perfecte oplossing gevonden. Soepen zonder smaakversterkers, kleurstoffen of aroma’s, absoluut natuurlijk en veganistisch! Ideaal voor modellen die in het dagelijks leven op hun voeding moeten letten. Want de kleine soeppotjes worden heel eenvoudig opgewarmd en je hebt een geweldige maaltijd. Doe er een paar sneetjes versgebakken ciabatta brood bij en het is heerlijk! Ongecompliceerd is het goed: gewoon het deksel eraf draaien, opwarmen en klaar is kees.

 • Snel en makkelijk te bereiden in de magnetron. Schroef het deksel eraf, magnetron voor ongeveer 2-3 minuten en voila!
 • Little Lunch soepen kunnen ook gemakkelijk opnieuw worden opgewarmd in een pot of in heet water.

Voor wie van biologische of veganistische alternatieven houdt, zal Little Lunch een echte traktatie zijn. De soepen zijn zonder toegevoegde conserveermiddelen, smaakversterkers, kleurstoffen en aroma’s. Gewoon puur genot. De soepen zijn perfect gekruid en hebben elk hun eigen smaak.

Gezonde smoothies: veganistisch en 100% lekker

We waren op zoek naar de beste smoothie en Little Lunch heeft ons overtuigd. Waarom? Echte ingrediënten, heerlijke smaken, 100% veganistisch en biologisch! Goedkope smoothies zijn meestal gevuld met goedkope sappen, zoals appelsap of zelfs druivensap. Bananenpuree wordt dan gebruikt als verdikkingsmiddel. Het klinkt heerlijk, maar je zou iets anders verwachten van een mango smoothie. We wilden iets eerlijks. En Little Lunch, maakt het anders! Wat de smoothie belooft, maakt hij waar. De lijst van ingrediënten is zeer duidelijk en zonder toevoegingen. De combinatie van fruit, bessen, enz. is zeer evenwichtig en gewoon glas na glas heerlijk. Little Lunch heeft al veel verschillende smaken zoals: Little Thai, Pompoen Mango, Aardappelsoep, Italië (Tomaat en Zucchini), en nog veel meer.

Wil je het uitproberen? Little Lunch heeft kleine proefdoosjes! Ontdek meer over Little Lunch Gezonde Smoothies & Biologische Soepen. Wil je niet wachten? U kunt Little Lunch Smoothies & Soepen hier bestellen.

In plaats van mineraalwater, hebben we vandaag kokoswater

Weer mineraalwater? Niet vandaag. Voor een snel en verfrissend drankje tussen de coaching sessies door, hadden we deze keer kokoswater van IndiCoco. Een beetje gekoeld, natuurlijk. Met het fruit (bananen, appels en sinaasappels) rondden we de hele coachdag perfect af. Gelukkige modellen en geen afwas! Je kunt IndiCoco al in veel supermarkten vinden, maar je kunt het kokoswater ook online vinden of het hier op Amazon bestellen.

Modellencoaching – Achter de schermen bij Catwalk Training

Zo ‘onspectaculair’ ziet de locatie eruit wanneer jonge modellen met Omega Awlime trainen voor showrooms en runways. Sommige modellen hebben al ervaring bij klanten als Prada, anderen zijn helemaal nieuw en krijgen vandaag hun eerste training. Dus onze nieuwe gezichten zijn perfect voorbereid.

Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing Model Coaching: Laufsteg, Persönlichkeit und Posing

Modellenwerk en model worden – nu in de boekhandel

Wil je het zelf tot een van de topbureaus schoppen? Ons Modelboek helpt u uw eigen weg te vinden op meer dan 250 pagina’s. In het boek beschrijft onze modellenagent Stephan stap voor stap hoe je jezelf en je modellencarrière kunt ontwikkelen.

 • Mentale kracht als model
 • Vind het perfecte modellenbureau
 • Toepassing agentschap
 • Model bouwen map
 • Test shoots met fotografen
 • Gietstukken en e-gietstukken
 • Fotoshoots
 • Showroom, modeshow en handelsbeurs
 • Reclames
 • Schoonheidstips voor modellen
 • Gezond leven
 • Modegeschiedenis
 • Haute Couture en Pret-a-Porter
 • Modelleren in het buitenland
 • Kopen > Het Modellenboek kopen