Modellenbureau onder 18 bij CM: Top 10 bureau in Duitsland

Modelworden – Het vinden van het juiste modellenbureau voor jongeren onder de 18 is niet zo eenvoudig. De keuze van een modellenbureau legt immers de basis voor je eigen carrière. Daarom is het belangrijk dat je een gerenoveerd agentschap achter je hebt staan, zodat alles werkt, van de sedcard tot het fotografengedeelte, de eerste klussen en de latere internationale opbouw. Goed management betekent planning en organisatie, wat vooral belangrijk is voor jonge modellen, vooral wanneer zij met modellenwerk beginnen, op de leeftijd van 14, 15 of 16 jaar. Voor alle modellen onder de 18 jaar is een goede planning niet alleen belangrijk om een succesvolle carrière op te bouwen, maar ook school mag niet onder het modellenwerk lijden. Want natuurlijk is het belangrijk om een goed schooldiploma op zak te hebben.

Wat zijn de eerste stappen die u moet overwegen?

De belangrijkste basisregel die elk model moet volgen, of ze nu al groot zijn in hun carrière of pas beginnen, is hun eigen ambitie! Naast ambitie is ook geduld belangrijk, want niemand wordt van de ene dag op de andere een ster. Het maakt niet uit of je een acteur in Hollywood of een high fashion model bent. Daarom moet je als model altijd genoeg geduld hebben voor jezelf en je eigen weg naar modefotograaf en commercieel fotograaf. Als je je er aan houdt, kun je het halen. Maar waar hangt het van af?

Ik wil een model zijn!

De eerste stap om te solliciteren is altijd jezelf ervan overtuigen dat je model wilt worden! Maar gefeliciteerd, je hebt deze stap al gezet, dan zoek je informatie. Je hebt de belangrijkste hindernis al genomen, ik wil een model zijn!

Ga verder met het zoeken naar een modellenbureau. Het vinden van het juiste modellenbureau kan soms wat tijd kosten. Kun je ver reizen? Heb je een grote stad in de buurt met een gerenommeerd modellenbureau? Heb je al ervaring of ben je een compleet nieuw gezicht?

Afhankelijk van je mogelijkheden, moet je volgens onze ervaring altijd een modellenbureau in een grote stad zoeken. Alleen in de grote steden zijn de netwerken zo sterk dat je de kans hebt om regelmatig en vaak als model te werken. Maar waarom is dat? De meeste modebedrijven, industriële bedrijven, maar ook bedrijven als de automobielindustrie, reisorganisaties en ook de onroerend-goedsector voelen zich meestal thuis in de grotere steden. Dat wil zeggen in steden met meer dan een miljoen inwoners!

In steden onder deze omvang zijn er gewoonlijk te weinig middelgrote en grote bedrijven om als model echt je brood te verdienen. Om u volledig op het modellenwerk te kunnen concentreren, zou het echter een voordeel zijn als u zo vaak mogelijk zou werken. Het aantal banen is niet doorslaggevend, wat belangrijk is, is de kwaliteit. Opnames voor Instagram, bijvoorbeeld, zijn heel anders dan vergoedingen voor reclamespots. Hoe bekender je modellenbureau is, d.w.z. hoe meer invloed je hebt, hoe meer opdrachten het zal binnenhalen.

Modellen onder de 18

Lees hier meer over het onderwerp:

Modelaanvraag bij CM – Tips & Hulp

We willen jou! Grijp je kans en solliciteer nu bij CM Models! Uw kans om te werken voor een van de meest gerenommeerde agentschappen op de markt met internationale klanten, een vriendelijk team en professioneel management voor uw modellencarrière. Begin nu. Model aanvraag.

Tip: Neem uw eigen maten op

Hier kunt u alle belangrijke punten op uw lichaam zien om uw eigen metingen te doen. Zorg ervoor dat u zo weinig mogelijk kleding draagt bij het meten en wees eerlijk tegen uzelf bij het meten! Meer informatie over de minimummaten en -verhoudingen voor modellen vindt u hier:

Te klein, te groot, te sportief?

Voor high fashion en haute couture zijn er duidelijke richtlijnen voor modellen, vooral voor nieuwe gezichten. Als je afwijkt van de metingen, heb je nog veel mogelijkheden op commercieel gebied. Commercial houdt zich bezig met alles wat “promotioneel” is, van online shops tot tv- en YouTube-video’s.

Wanneer ben ik een Curvy Model?

Curvy modellen zijn vrouwen met een kledingmaat tussen 42 en 44. De cupmaat is ook veel groter en kan wel tot een G-cup gaan. Curvy-modellen zijn zeer populair, net als plus size-modellen, omdat zij het meest overeenkomen met de maten van de gemiddelde vrouw. De gemiddelde vrouw in Europa heeft een kledingmaat van 44, hetgeen betekent dat zelfs Curvy Models slechts op het algemene gemiddelde zitten met een gemiddelde kledingmaat van 42 tot 44. Als een curvy model, zijn we ook erg blij om uw aanvraag te ontvangen voor ons modellenbureau.

Tip: Neem uw eigen foto’s (Polaroids)

Poses en outfits, heb je dat nodig? Nee! We willen je 100% natuurlijk zien! Zo maak je zelf je perfecte model polaroids. Het bureau heeft de volgende foto’s van je nodig:

  • Een volledige lichaamsfoto van voren (frontaal gefotografeerd)
  • Een foto van de zijkant van het lichaam
  • Een foto van het hele lichaam van achteren (vanwege de haarlengte)
  • Een foto van uw gezicht (frontaal)
  • Een foto van uw profiel
  • Lees meer: Model foto / Polaroid

Word een model: Leer gratis op CM!

Wil je model worden? Als je erover hebt nagedacht en met je ouders hebt gepraat, dan hebben we hier alles wat je moet weten, van uitkoop tot pasmodel tot showroom. Alles wat je moet weten! Van de belangrijkste tips voor je eerste modeshow, je eerste fotoshoot of tips voor je modellenportfolio en de eerste fotoshoots met fotografen:

U kunt hier alles vinden wat u moet weten: Model worden

Word een model: Bedrijfsregistratie

Modellenwerk & Model worden van A-Z