Na de catwalk – radio-interview met onze modellenboeker

Vanmorgen waren we weer eens live te horen op DRadio Wissen. CM-modelagent Stephan Czaja was te gast voor de vraag: Wat doen modellen na hun carrière? Blijven modellen in de industrie? Zoek je een baan? Of ga je naar de universiteit? Net als bij voetballers en atleten, begint de carrière van een model al op jonge leeftijd. Daarom moeten modellen vroeg beslissen welk pad ze gaan volgen. Welke beslissing je ook voor jezelf neemt, het beïnvloedt je eigen toekomst.

Veel gezichten zijn bekend door reclamecampagnes en op een gegeven moment zijn ze niet meer te zien. Dat hoeft niet altijd te zijn omdat hun carrière niet goed gaat. Velen werken al jaren als model, zijn vroeg begonnen, hebben al veel gezien. Maar dan een pauze nemen en een betrekkelijk normale baan doen is voor velen een reëel alternatief voor het “mannequin-zijn”. Anderen willen hun opleiding en studie voortzetten. Dan besluiten ze toch maar te gaan studeren. Het maakt niet uit of je een baan hebt of studeert, het kost veel tijd als je na je modellencarrière bijvoorbeeld arts wilt worden.

We zijn erg blij met het interview op Deutschland Radio. U kunt het hele interview hier beluisteren: Na de catwalk – DRadio bijdrage.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie