Ons stemmingsbord! NIOMO Londen Schietpartij

Als model- en mediabeheerders kennen wij een contemplatieve kerst alleen van de televisie – en dat zal waarschijnlijk nog lang zo blijven. Tussen het meest contemplatieve van alle vieringen (Kerstmis) en oudejaarsavond in het nieuwe jaar, besloten we nog een laatste hoogwaardige shoot voor 2014 te doen. Het was een eer!

De Juwelen Schietpartij – Juwelen van de Mode Metropool

Voor een van de nieuwste en misschien binnenkort populairste juwelenlabels uit Londen: NIOMO Jewellery. Ons doel, spontaan, op de eerste maandag na Kerstmis, was om een complete fotoset op te zetten. een van onze favorieten uit Kiev, een lokale fotograaf, geschikte visagist voor hand en nek close-ups. Juwelen, bij de opnamen de bijzondere uitdaging, die tot zijn recht moet komen. Naast de gebruikelijke set en fotoapparatuur zochten we een heel chique en drukke locatie in het Mediapark van Keulen. Het moodboard is klaar, nu fotograferen we de nieuwe collectie van de Londense juwelenfabrikant NIOMO.

NIOMO Sieraden Londen

NIOMO wordt gemaakt door twee charmante jongedames. Beiden hebben mode en trends bestudeerd en begrepen voor zichzelf in Londen. Dat zie je terug in alle juweelcreaties, die handgemaakt zijn en werkelijk betoverend. Binnenkort zullen de NIOMO juwelen ook beschikbaar zijn in unisex, voor vrouwen en mannen.

Meer informatie over de juwelen is te vinden op hun website www.niomo.co.uk, of via Like op de Facebook Fanpage van NIOMO Jewellery London.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie