PHC Pacific Healthcare x Verona Pooth met Diana! Opname & Backstage Video

PHC werd als merk opgericht in Californië (VS), meer bepaald in Los Angeles. Het is echter ontwikkeld in Duitsland! Verona Pooth is nu het nieuwe reclamegezicht achter het merk. Met haar op de eerste shoot, onze Diana! Hier is de clip van PHC’s eerste campagne in Duitsland. Nu begint de campagne en we zijn zo trots op onze Diana! Diana is momenteel in Parijs en brengt er haar eerste weken door. Zodra we updates uit Parijs hebben, vind je ze hier en op CM: Instagram eerst! En dan nu de shoot met de prachtige, unieke Verona Pooth voor PHC!

PHC: Diana’s shoot met Verona Pooth

Verona Pooth is het gezicht van PHC in Duitsland en hier is de eerste grote campagne in Duitsland! Als modellenbureau zijn we heel blij dat Diana er vanaf de eerste seconde bij mocht zijn.

Achter de schermen bij de PHC fotosessie – Video

Bekijk Behind the Scenes, met Verona Pooth en de Pacific Girls, hier:

Campagne foto’s: Selectie

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VERONA (@verona.pooth)

PHC x Verona Pooth

Merk uit Los Angeles. Technologie uit Duitsland. Wat maakt PHC speciaal? PHC baseert zich op de inhoud van CBD, dat ook in steeds meer cosmetica wordt gebruikt. Als je Verona Pooth nog niet kent, hier is wat info:

De meeste mensen kennen Verona Pooth van TV en de roddelbladen. Zij heeft zich opgewerkt tot een van de iconen van Duitsland en is nu een van de populairste en meest authentieke mensen als het gaat om de marketing van nieuwe producten en ideeën.

Pro Sieben, RTL, inTouch & Co.

Verona Pooth weet zelf hoe gestrest de huid kan zijn, vooral in het leven tussen gezin en carrière. Trouwens, zij begon haar carrière ook als model. Dit is natuurlijk de reden waarom vele media reeds over PHC hebben bericht. Daaronder tv-zenders als Pro Sieben en RTL, maar ook tijdschriften als inTouch.

Tip! CM nu ook op Pinterest

Op Pinterest kun je nu veel meer foto’s en video’s vinden waar op Insta en Youtue soms geen ruimte voor is.