Reclame, schoonheid en advertentie: Japans model bij CM – Naomi

Naomi combineert haar natuurlijke Japanse look met high fashion. Zij werkt al enkele jaren als model en heeft al veel ervaring opgedaan. Nu heeft haar carrière haar naar CM geleid en we zijn blij haar bij ons te hebben!

Naomi nu in ons modellenbureau

Japan als reisbestemming – op naar Tokio

Afgezien van de opwindende modewereld in Japan, biedt het land van de rijzende zon ook een aantal interessante bestemmingen. Het eerste wat in je opkomt als je aan Japan denkt, is Tokio. Winkelen in Shibuya en de prachtige tempelcomplexen van Homon-ji. Of je nu een cultuur- of kledingliefhebber bent, er is voor elk wat wils. Lees hier meer over de hoogtepunten van Tokio.

Osaka, een van de mooiste metropolen van Japan

Osaka is een van de bekendste steden van Japan en ligt in de Kansai-regio, of beter gezegd in Keihanshin, de op een na grootste agglomeratie van Japan met in totaal 17,5 miljoen inwoners. Daarvan wonen er 2,7 miljoen alleen al in Osaka, op de voet gevolgd door Kyoto en Kobe met elk ongeveer 1,5 miljoen inwoners. Net als Tokio is de metropool Osaka verdeeld in 24 districten, waaronder Fukushima. De wijken Higashisumiyoshi met zijn talrijke heiligdommen, monumenten en tempelruïnes, alsmede Minato en TaishÅ behoren ook tot Osaka. Alles wat u moet weten over Osaka kunt u hier vinden.

Reizen naar Kobe – Fashion Week & Lifestyle

Ten noorden van Osaka ligt de zesde grootste stad van Japan – Kobe. De Kobe Fashion Week wordt daar elk jaar gehouden, waar ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Er zijn ook veel spannende tempels om te verkennen. Een Kobe reisgids is hier voor u samengesteld.