Reclamefilmpje voor de nieuwe app About You: online winkel ontmoet mobiel

Anne stond nu voor de camera in Hamburg voor de nieuwe About You app videoclip. Met de slogan “Ik wil niet zoeken, ik wil vinden” is het in 2013 in Hamburg opgerichte bedrijf sindsdien op succeskoers. De online modewinkel vertegenwoordigt talrijke merken, waaronder Naketano, Khujo, Only, Vero Moda, Tom Tailor, s.Oliver Styles, en nog veel meer. About You biedt haar klanten geweldige diensten, waaronder een gratis hotline voor vragen, gratis verzending en retourzendingen, en een 100 dagen retourbeleid! About You heeft geweldige aanbiedingen voor vrouwen, mannen en kinderen. Klik hier om naar de About You online shop te gaan.

Reclame: Anne in de nieuwe video voor de About You app

Anne is niet alleen een keer te zien voor About You. Naast de commercial voor de nieuwe online shopping app, produceerde ze ook deze geweldige mode spot in Hamburg:

Korte filmpjes voor Instagram, Facebook & Youtube #2

NIEUWE AANKOMST. Ontdek nu de mooiste voorjaarslooks …► http://ow.ly/10anYS

Geplaatst door ABOUT YOU op zondag, 3 april 2016

Modern & scènes uit de nieuwe About You App Video

Aboutyou.co.uk – de eerste online winkel die je echt inspireert en verrast: vind je nieuwe favoriete kleding op je persoonlijke feed en pas ze in het comfort van je eigen huis. Gratis verzending en een 100 dagen retourbeleid.

Anne im neuen About You App / Werbeclip (2016) Anne im neuen About You App / Werbeclip (2016) Aquarium, Hamburg

Backstage – De verplichte foto van de Making of

werbefilm-werbung-about-you-mode-online-shop-app-online-film-hamburg-model-modelagentur

Anne’s talent werd ontdekt op een van de CM castings! Anne zit pas sinds 2015 in de modellenindustrie en heeft al veel meegemaakt. Fotoshoots met grote fotografen, haar eerste showroom en haar eerste Berlin Fashion Week AW 2015/16, waar Anne de nieuwe collectie van Dorothee Schumacher presenteerde. In de nieuwe About You commercial toont ze voor het eerst haar acteertalent als reclamemodel. De clip is geproduceerd in het mooie Hamburg, inclusief het Hamburg Tropical Aquarium. Een echt ingewikkelde productie die onze Anne als model met bravoure beheerst.

Proefopnamen met Anne door Oliver Rudolph & Astrid Jerschitz

Voor haar eerste proefshoot (eind 2015) kregen wij als modellenbureau de beste mensen aan boord! Ten eerste, onze favoriete mode en sedcard fotograaf Oliver Rudolf. Ten tweede visagiste Astrid Jerschitz, die gewoonlijk werkt met showsterren als Guido Maria Kretschmer, Lenny Kravitz, Bruce Willis en Najda Auermann.

Solliciteer nu bij CM Models – Het modellenbureau voor jonge talenten

berlin-fashion-week-sommer-models-collage-sedcards-shows

 

De modeweek in Berlijn gaat het zomerseizoen in. Natuurlijk is ons modellenbureau in Berlijn ook weer vertegenwoordigd met mega-talenten uit heel Duitsland! Met onze modellen willen we ook de topshows in SS16 halen. Voor dit seizoen in de CM Squad zijn dat Johanna & Anne uit Keulen, Chelina uit Frankfurt, Veronica uit München en Anne & Gonzalo uit Berlijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie