Winkelgids: New York, Parijs & Londen – winkelstraten, modewinkels & outlets

Shopping Guide – U bent gefascineerd door mode en designerartikelen en u wilt zich voorbereiden op een shoppingtrip naar een van de grootste modesteden ter wereld. Of het nu gaat om Louis Vuitton in New York, Vivienne Westwood in Londen of Dior, Chanel en Maison Margiela in Parijs, u vindt alles wat u moet weten voor een geslaagde shoppingtrip in onze shoppinggids. Meer designermerken in onze merkenlijsten!

Parijs: winkeldistrict, designermode & vintage

Parijs – de geboorteplaats van haute couture en al eeuwenlang de hoofdstad van de mode. Of het nu de koningen in de 18e eeuw waren of de rijke high society van ondernemers en fashionista’s.

De beste winkelstraten van Parijs

De mode in de stad wordt beschouwd als elegant, romantisch en chic. Subtiele kleuren en stijlvolle snitten domineren hier de mode. Je zult deze ook zien in het adellijke hiernamaals van Parijs. Het maakt niet uit of u naar het restaurant bij de Eiffeltoren gaat of naar de opening van een kunsttentoonstelling in een belangrijke galerie. In de kleding van de topontwerpers in Parijs kun je je helemaal uitleven en toch smaakvol gekleed zijn.

Om ervoor te zorgen dat u perfect bent uitgerust voor uw reis naar Parijs en het volledige winkelplezier beleeft, volgen hier onze shoppingtips speciaal voor uw reis naar Parijs.

Als u de beste plekken in de Franse hoofdstad wilt vinden, vindt u hier een plattegrond van de stad.

New York: Schoenwinkels, winkelcentra & verkooppunten

New York – de stad die groter, hoger en sneller kan met de besten. In de jaren twintig was New York de grootste stad ter wereld en het symbool van de Amerikaanse droom. Het zei dat je heel snel rijk kon worden door hard te werken en een goede omgeving, namelijk Amerika. Het sociale leven speelde zich er af zoals nergens anders.

Beroemde winkels in New York

Basiskenmerken hiervan zijn nog steeds terug te vinden in het stadsleven van de metropool. Het draait allemaal om jonge, nieuwe en ongewone ideeën. Ook in de mode. De verschillende stijlen van de stad zijn ongelooflijk divers en verschillend. Vaak worden casual street styles, die superpraktisch zijn voor het snelle leven in de grote stad, opgepept met chique accessoires.

Wilt u deel uitmaken van het bewogen leven van deze miljoenenstad? Hier vindt u de hipste winkellocaties in New York.

En met deze kaart, kunt u uw shopping trip uitgebreid plannen.

Londen: Winkelbestemmingen, hoogtepunten & winkelstraten

Londen – Provocatie, nieuwe en ongewone dingen zijn hier erg belangrijk. Londen was een van de eersten die de sociale ontwikkelingen van de jaren ’60 voor meer persoonlijke vrijheid oppikte. Daardoor werd de Britse hoofdstad met haar levensechte en rebelse mode een serieuze concurrent voor Parijs.

De populairste winkelcentra in Londen

Een van de belangrijkste motto’s is om nieuw en oud te mixen. Met andere woorden, stijlvolle vintage kleding gecombineerd met de laatste trends. De nadruk ligt op experimenteren en creativiteit. De ongewone combinaties bieden inspiratie voor alle modefans.

We hebben ook een winkelgids voor Londen samengesteld. Daar vindt u de beste plekjes voor uw heel bijzondere en modebewuste Londen-tour.

De beste manier om de beste locaties te vinden is op een kaart als deze.