Antonio in Milaan: eerste castings, ervaringen & jobs – Internationaal Model

Antonio – Opening in Milaan. Ons nieuwe gezicht en rijzende ster Boy Antonio is in Milaan voor de eerste keer als model. Hij gaat naar castings, stelt zich voor aan internationale klanten en legt zijn eerste contacten voor zijn aspirant-carrière als model. Lees hier wat hij te zeggen heeft over Milaan, zijn doelen en ervaringen.

Interview: Afgietsels in Milaan

Vraag: Je bent een New Face model in Milaan op dit moment, hoe waren je eerste casting ervaringen?

Antonio: Mijn eerste castingervaringen waren erg opwindend en ik besefte al snel hoe belangrijk het is om steeds weer uit je comfortzone te stappen. Toch maakt elke casting me sterker en voel ik me meer en meer op mijn gemak, wat me helpt om het beste uit mezelf te halen, aangezien de tijd om de klant te overtuigen erg kort is.

Vraag: Wat vind je het spannendst aan modellenwerk in Milaan?

Antonio: Wat ik het spannendst vind, zijn de vele indrukken die je in zo’n korte tijd nog kunt opdoen. Je krijgt een beetje inzicht in hun werk en je voelt je heel dicht bij de mode daar. Ik hou ook van alles wat je te zien krijgt op de weg erheen en ik ben al een echte Milaan fan.

Internationaal werken en leven als model

Vraag: Kunt u zich voorstellen permanent in het buitenland te wonen en modellenwerk te doen?

Antonio: Ik kan me zeker voorstellen om internationaal te blijven werken, maar het is voor mij ook heel belangrijk dat ik regelmatig naar Duitsland terugkom, want ik ben een familiemens en heb graag mijn vrienden om me heen.

Vraag: Wat zijn je volgende stappen als aspirant internationaal model?

Antonio: Mijn volgende stappen als internationaal model zijn als volgt:
Eerst wil ik hier in Milaan naam maken en zoveel mogelijk ervaring opdoen, en dan ga ik verder naar andere modehoofdsteden zoals Londen en Parijs. Natuurlijk, het doel van elk model is om zoveel mogelijk banen te krijgen.

Laatste shoot voor Milaan: foto’s