Buffalo: “Bolder than Ever” campagne & video met Ella (VR)

Buffalo Campaign – De “Bolder than Ever” collectie is uit, met een geweldige campagne video en onze Ella(VR). In de video zie je de wereld zoals hij is: Duikers! 6 modellen vertegenwoordigen de verschillende facetten van de samenleving in de campagne en onze Ella maakt er deel van uit. 6 modellen, 6 verschillende locaties en één boodschap. Dansend voor de wolkenkrabber, blij in de supermarkt en gloednieuw: virtueel met onze Ella in het museum. Ontdek hier alles over de nieuwe collectie en het verhaal erachter.

“Bolder than Ever” met Ella: Campagne & Video

Buffalo’s nieuwe collectie is uit en brengt een grote boodschap: Diversiteit, antiracisme en lichaamspositiviteit. De modellen in de campagne weerspiegelen een samenleving die open en divers is. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of wat je verhaal is, je bent speciaal!

Buffalo in het kort: Het verhaal

Buffalo is nog een relatief “nieuw” merk vergeleken met vele andere. Het begon allemaal met cowboylaarzen. Oprichter Michael Conradi was in 1976 op reis en zag in Mexico originele Mexicaanse cowboylaarzen. Hij vond de “look” zo sterk dat hij ze praktisch inpakte en ze op de Duitse markt bracht. Slechts een jaar later werd ook het merk Buffalo opgericht. Sindsdien zijn er veel samenwerkingen geweest met grote sterren uit die tijd, zoals Cher, de Spice Girls maar ook Madonna. Recente samenwerkingen zijn onder andere ontwerper Marina Hoermanseder en Lisa en Lena, die je vast kent van Tik Tok.

Nogmaals, in “Bolder than Ever”, komen 6 sterke karakters samen.

Video: Nu online en op Youtube!

Diversiteit! Wees zoals je wilt, kleed je zoals je wilt, leef het leven dat je wilt leven! Met ons virtuele model Ella – Nu online, op het web, sociale web en natuurlijk hier.

Nieuwe collectie 2021

Buffalo London – Buffalo’s werden geboren als een absoluut stijlicoon – de jaren 90-look die iedereen associeert met Buffalo Shoes is vandaag de dag nog steeds een must-have. Net als de nieuwe 2021 collectie.

In de online shop vind je de nieuwe Buffalo collectie maar ook elk verhaal, achter bijzondere modellen en personages.

 

“We omarmen mogelijkheden!”

Buffalo wie?! Merk, geschiedenis en trends

Zoals hierboven beschreven, begon Buffalo met Mexicaanse cowboylaarzen. De toenmalige oprichter en ontwerper bracht de look mee van een reis naar Mexico en vestigde deze vervolgens als trend in Duitsland. Buffalo werd zeer bekend door de oprichting van plateauschoenen.

De plateauzool: jaren 90 Icoon

Iedereen kent de schoen uit de jaren 90: een enorme zool, kleurrijk of vol glitters. In het begin was de schoen echter gewoon een westernlaars. De cowboylaars was in die tijd een rage in Duitsland en later werd de laars een van de beroemdste schoenen.

De schoenen waren toen verkrijgbaar in 20 verschillende kleurencombinaties en werden internationaal bekend. Buffalo schreef modegeschiedenis met de introductie van de plateauschoen, en sindsdien is Buffalo een van de belangrijkste schoenmerken in Europa. Vooral in de jaren negentig was het de absolute trend. Grote bands, sterren en acteurs werden ingeschreven. Vandaag de dag is Buffalo een van de grootste schoenmerken in Duitsland en heel Europa.

Niemand staat voor deze stijl zoals Buffalo. Het praktische voordeel voor alle dragers is dat je meteen een paar centimeter langer bent! Bij enkele modellen zelfs 10, 12 cm en meer. Maar Buffalo maakt natuurlijk niet alleen plateauschoenen, hier vindt u een ruime keuze aan laarzen, sandalen, sneakers en ook nieuwe handtassencollecties van Buffalo. U kunt het merk ook vinden bij grote online winkels zoals Zalando en Over You.

via GIPHY