CM Nieuwe Gezichten 2017 !!!

De nieuwe gezichten van de modellenindustrie. De zogenaamde NewFaces zijn modellen die aan het begin van hun carrière staan, sommigen zijn nog een beetje onervaren en meestal bezig met het opbouwen van hun boeken. De nieuwe gezichten zijn de toekomst van de industrie, zijn zeer gemotiveerd en leren snel. Wij hebben dit jaar ook NewFaces in ons bestuur opgenomen en bouwen geleidelijk aan de jonge talenten op. U kunt hier zien wie nieuw is en wie het potentieel heeft om een topmodel te worden.

Emelie – Nieuw gezicht bij CM

Emelie is jong, mooi en heeft een groot charisma. Ze zit nog maar kort in ons bestuur en doet het geweldig in haar eerste proefopnamen en baantjes!

Hannah – Nieuw gezicht bij CM

Hannah is lang, slank en heeft een geweldige uitstraling. Ze kwam aan het begin van het jaar en heeft een groot potentieel.

Inga – Nieuw gezicht bij CM

Inga is absoluut professioneel. Nadat ze begin dit jaar bij ons is begonnen, is ze al OnStay in Madrid geweest en werkt ze hard. Ze heeft een groot potentieel en de perfecte voorwaarden.

Jill – Nieuw gezicht bij CM

Jill is een heel bijzondere vent, en hoewel ze Newface is, is ze heel professioneel voor de camera.

Johanna – Nieuw gezicht bij CM

Johanna is een heel opwindend type. Haar blonde haar en blauwe ogen maken van haar een echte blikvanger.

Lara – nieuw gezicht bij CM

De jonge schoonheid is nog maar kort lid van ons bestuur, maar werkt al hard aan haar boek en heeft duidelijk veel potentieel.

Lea – Nieuw gezicht bij CM

Lea heeft een heel speciaal type. Zij is zeer hardwerkend en heeft ondanks haar status van nieuw gezicht al een klein boekje opgebouwd.

Luisa – Nieuw gezicht bij CM

Luisa valt vooral op door haar spleettanden, haar haar en haar sterke vermogen om te veranderen. Ze is een jong, nieuw gezicht met veel potentieel!

Marika – Nieuw gezicht bij CM

Met haar androgyne gezicht valt de jonge schoonheid buitengewoon op. Zij heeft ook al een klein boek opgebouwd met veel spannende routes.

Nicole – Nieuw gezicht bij CM

Nicole is onze kleine starter. Hoewel ze erg jong is en pas sinds februari deel uitmaakt van ons bestuur, was ze al OnStay in Madrid en heeft ze al een aantal klussen en geweldige redactionele stukken gedaan. Met haar unieke uiterlijk heeft ze veel potentieel!

Paulina – Nieuw gezicht bij CM

Paulina is het typische buurmeisje. Met haar mooie gezicht heeft ze al een paar redactionele lijnen geproduceerd en haar eerste baantjes binnengehaald.

Valerie – Nieuw gezicht bij CM

Valerie is aan het begin van het jaar toegetreden tot ons bestuur. Haar mooie gezicht maakt haar geweldig.

Yala – Nieuw gezicht bij CM

Yala is zeer professioneel voor de camera en weet hoe ze met haar buitengewone gezicht en geweldige lichaam moet omgaan. Ze heeft al in 2 tijdschriften gestaan en stond zelfs op de cover van Vollformat Magazine.