Curvy Model Casting Berlijn backstage met FIV en Iconista (WELT, N24)

Berlijn – Curvy models of plus-size models worden modellen genoemd met een kledingmaat vanaf 38 of curvy vanaf 40. Beide types komen overeen met de “normale” vrouw die in Duitsland een gemiddelde kledingmaat heeft van 42/44. Wij en onze klanten boeken steeds meer vrouwen met rondingen en zijn blij met nieuwe talenten die er nooit eerder aan gedacht zouden hebben om als model aan de slag te gaan. Iconista (WELT, N24) vergezelde onze Curvy Model Casting in Berlijn tijdens Fashion Week en maakte een geweldige backstage reportage. Hoe is de industrie aan het veranderen? Hoe voelen modellen zich bij hun eerste casting? Lees meer:

We zullen snel in Londen zijn. Hier vindt u meer informatie over onze model casting Londen 2018. Een zeer, zeer, zeer grote dank gaat uit naar de Plus Size Boutique Les Soeurs Shop! Onze eerste keus in Berlijn en de plek om naartoe te gaan voor mooie, rondborstige vrouwen in Berlijn.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Onze Curvy Casting was zo:

Casting Jury Berlijn – Youtube Video (CM)

Kort voor de Berlijnse modeweek ging onze casting-serie naar de tweede ronde. Deze keer heette het “Curvy Casting”! Samen met de winkel Les Soeurs hebben we de winkel omgetoverd tot een kleine en mooie castinglocatie. De jury zat aan het eind van de winkel voor een enorme spiegel, voor hen de lange catwalk voor de kandidaten. De winkel bleek de perfecte plaats te zijn voor zo’n casting. Het wachten van de kandidaten onder elkaar werd vergemakkelijkt door de vele mooie kleren rondom. De sfeer had niet beter kunnen zijn! Wil je meer zien? Hier ziet u een paar impressies van de Curvy Casting in Berlijn:

Foto’s van de Curvy Model Casting Berlijn

 

 

Veel dank ook aan onze jury! Marie Dahmen, model en redacteur; Oliver Rudolph, fotograaf en modelscout; Denny K, creatief directeur en Fabian Arnold, influencer en blogger.

Plus Size Casting Video op Youtube

Maandag kunt u hier de vers geproduceerde backstage video van de Berlijnse casting bekijken.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden