Kilian Kerner is terug – KXXK op MBFW 2019

Na 3 jaar stilte is het dan zover – Kilian Kerner is terug op de Fashion Week Berlin na het faillissement van zijn label. Wij waren erbij toen hij al zijn 34 looks presenteerde in de E-Werk in Berlijn. In korte tijd heeft hij de 80 stuks af en is hij klaar voor MBFW 2019.

Kilian Kerner is terug onder de naam KXXK

Ontwerper Kilian Kerner besloot op korte termijn deel te nemen aan de Fashion Week. Zonder de druk van het moeten betalen van 50 werknemers en investeerders die hem vertellen wanneer hij wat af moet hebben, presenteert hij zijn opgefriste “zelf” op MBFW2019. Het is belangrijk om te weten dat zijn label niet KXXK is maar nog steeds Kilian Kerner en dat moet zo blijven, zegt ontwerper Kilian Kerner. Hij is blij dat hij nu vrij is om te werken zoals hij wil. Als hij vakantie wil nemen, neemt hij vakantie. De modewereld zal zich niet zo snel van Kilian ontdoen, want hij houdt van zijn werk, hij houdt van de druk om te presteren en hij houdt ervan te laten zien wie hij is. We zijn blij dat we zijn comeback live kunnen meemaken.

KXXK Herfst/Winter 2019

Kilian Kerner vierde zijn grote comeback tijdens de Fashion Week 2019 in Berlijn. De outfits en muziek lieten ons letterlijk het leven in de grote stad ervaren op de catwalk. Een opwindende en kleurrijke mix van looks liep over de catwalk en zorgde voor een diverse en opwindende show. Aan het eind sprong Kilian Kerner zelf de catwalk op met 2 modellen die elkaars hand vasthielden – de vreugde was van zijn gezicht af te lezen. Het publiek ging uit zijn dak en de modewereld verwelkomde hem met open armen terug.

De Kilian Kerner Show – Big City Life op de Berlijnse modeweek 2019