De start van de casting-serie in Keulen – indrukken, feiten en meer!

Onze castingreeks in Duitsland en Europa is afgelopen weekend in Keulen van start gegaan! Talrijke kandidaten kwamen langs om hun kans te wagen voor de jury. Nadat de eerste stap was gezet met de registratie, was het tijd om naar de wachtruimte te gaan. Elke kandidaat kreeg een nummer waarmee hij of zij gewoonlijk werd opgeroepen. Velen wisselden ideeën uit, er werden nieuwe contacten gelegd en met muziek op de achtergrond was het wachten op het grote moment aangenaam. De sfeer was ontspannen en de jury zelf stond te popelen om elk gezicht te zien! Zou het nieuwe topmodel om de hoek liggen? Elk van de kandidaten moest zichzelf kort voorstellen en een kleine catwalk doen. Uiteindelijk hoefden ze alleen maar de maten op te nemen en dat was het! Heel gemakkelijk, nietwaar?

Succesvolle casting in Keulen – De jury in detail!

Wie is de jury ook alweer? Dat waren onze Oliver Rudolph, Lutz Marquardt, Marie Dahmen en Lena Engel. Als u niet weet wie ze zijn en wat ze doen, kunt u onze video bekijken. Hier kunt u ook een overzicht krijgen van de dag, de locatie en meer te weten komen over de jury. Veel plezier met kijken!

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Foto’s van de Keulen/Düsseldorf Modellen Casting

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden