Le bloc 2015: buitengewone modeshow

De modecollecties van de deelnemende ontwerpers en boetieks van le bloc 2015 werden op een stedelijke catwalk gepresenteerd door jonge modellen. Onder hen waren ook enkele nieuwe gezichten van CM Models. De twee modeshows om 16.00 en 18.00 uur in de parkeergarage op de hoek van de Maastrichter Straße en de Brabanterstraße waren HET hoogtepunt van le bloc 2015. De eigenaars van de boetiek, ontwerpers uit de Belgische wijk in Keulen en drie gastontwerpers uit België en Düsseldorf presenteerden hun nieuwste collecties. Het publiek deed nieuwe inspiratie op voor de trends van 2015 en leerde de mode van de ontwerpers beter kennen.

Show opening met hip-hop bewegingen

Vanaf het begin van de eerste modeshow van Le Bloc is het voor het modeliefhebbende publiek duidelijk: deze modeshow wordt buitengewoon. Twee modellen betreden de catwalk, hun outfits zijn elastisch en modern, in Chang13 danseres stijl. De muziek wordt luider en de modellen brengen het publiek in vervoering met een choreografie die veel dans vergt. Ontwerper Chang van #HOUSEOFCHANG legt vooral de nadruk op de veelzijdigheid en het comfort van zijn mode. De danselementen lopen door de hele collectie. De Belgische gastontwerpster Doriane van Overeem schittert met fleurige, kleurrijke ontwerpen in haar duurzame modecollectie. Haar collega gastontwerper Marius Janusauskas licht de catwalk op met elegante japonnen en glanzende zijden broekpakken. Hij heeft al beroemdheden gekleed zoals ESC winnares Conchita Wurst. De mode van de 15 ontwerpers zal worden gepresenteerd door de cast New Faces. Onder hen zijn ook enkele van onze Cocaïne modellen. De mode van de jonge ontwerpster Katrin Gemünd oefent een bijzondere fascinatie uit op het opgewonden publiek. De modellen zweven over de catwalk in lange donkere capes en poseren met gothic-achtige make-up op zware klanken. Er hangt een mystieke stemming in de lucht: high fashion met een duister aura. De modellen stappen langzaam over de catwalk met trotse passen, spiedende blikken ontmoeten het publiek.

Muziek en dans spelen een grote rol bij Le Bloc 2015

De tweede modeshow begint met GyBell mode – een geslaagde mix van sportieve en chique elementen. De visie: comfortabele kleding die zowel tijdens het sporten als op een feestje gedragen kan worden. Het eerste model loopt in spitzen over de catwalk en doet haar pirouettes. Het begin van een complete serie dansende modepresentaties. Een overtuigende show en een enthousiast publiek. De collectie van Taha & König drukt zijn stempel op de tweede modeshow met een bijzonder waanzinnige collectie. Van tartan kilt tot kamerjas tot pyjamamode: het publiek wordt bij elke wandeling opnieuw verrast. Twee van onze nieuwe gezichten bij CM Models brengen het publiek in vervoering: Simon balanceert nonchalant een stokbrood op zijn schouder in een kamerjas, Christoph poseert stoutmoedig in een broek die zijn achterwerk maar net bedekt. Spandex en netachtige stoffen kenmerken de hele collectie. Gevarieerde creativiteit: een echte gentleman’s stijl met een edele wandelstok en zwarte hoge hoed doet het publiek juichen. Het model ensceneert de stok vakkundig in een elegante danschoreografie. Luid geklap vult de parkeerplaats, de belangstelling van de gasten voor de Keulse modeboetieks is gewekt. Een succesvolle afsluiting van een buitengewone modeshow.

Le bloc video 2017 Youtube

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie