Live Model Castings in juli: Berlijn, Hamburg, Keulen & Seoul – solliciteer nu!

De zomer is terug! Dit jaar zonder Fashion Week in Berlijn, Parijs, Milaan, Londen en Co. maar nog steeds met CM Casting Tour! Heb je je altijd al als model willen aanmelden of ken je iemand die zich beslist als model zou moeten voorstellen? Dan heb je nu de kans op een live casting bij ons modellenbureau. In juli kun je ons live ontmoeten in 4 steden. Natuurlijk zal alles gebeuren met inachtneming van de actualiteit en met de nodige beschermingsmaatregelen!

Gietprocedure

Sollicitatie – stuur ons uw korte introductie met de belangrijkste informatie en een paar foto’s. Ons model scouting team doorzoekt elke avond de aanmeldingen en verstuurt dan de individuele uitnodigingen.

Castingdatum – het exacte castingadres wordt u meegedeeld na de succesvolle uitnodiging. In elke stad, Berlijn, Hamburg en Keulen, maar ook Seoel (Zuid-Korea), zullen er geselecteerde daglichtfotostudio’s zijn. Hier zullen we een paar Polaroids van je nemen en ruimte hebben voor een catwalk. Dus je doet een kleine introductie en daarna een kleine catwalk.

Tijd en opname – elke voorstelling duurt ongeveer 15 minuten. Houdt u alstublieft de hele dag vrij, want de besten krijgen meteen een fotoshoot. Een van de topfotografen in Duitsland zal er zijn (o.a. Elle Cover januari 2020).

Gieten Uitnodigingen & Corona

Met het oog op een veilige casting zullen alle modellen dit jaar alleen op uitnodiging deelnemen. Daarom is het belangrijk dat u zich van tevoren aanmeldt voor de casting! Ons model scouting team zal elke dag de uitnodigingen bekijken en de beste een afspraak sturen!

Dus er zal geen open casting zijn dit jaar!

 • Geen open casting deze zomer
 • Vorige toepassing
 • Individuele uitnodiging met afspraak na aanvraag

Niettemin zullen wij trachten zoveel mogelijk uitnodigingen te versturen. Als je altijd al model hebt willen worden of iemand kent die dat echt moet worden, dan is dit je kans!

Steden: Casting Tour

 • 7 juli – Keulen
 • 9 juli – Berlijn
 • 10 juli – Hamburg
 • 12 juli – Hamburg
 • 13 juli – Seoul (Zuid-Korea)

Toepassing: Live Casting

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Tips voor het casten en model worden

  Model worden is echt hard werken, net als een voetballer moet je aan je carrière werken en geduld hebben. Zodat je stap voor stap verbetert, maand na maand en jaar na jaar. In ruil daarvoor kun je het maken en een echte droombaan hebben! U zult interessante mensen ontmoeten, soms meewerken aan spectaculaire producties en klussen, door Duitsland, Europa en de hele wereld reizen. Als je meer wilt leren over casting en model worden, lees dan hier onze grote gids, gratis en voor jou:

  Casting Berlijn: Rooftop #throwback