Mode Interview: Mode, Mode & Lifestyle achter de schermen

Met FIV Magazine realiseren wij samen met hoofdredactrice Michelle Hamacher het nieuwe interviewportaal voor mode, lifestyle en VIP’s. Al in de eerste weken konden we spannende interviewgasten binnenhalen. Twee modeontwerpers van het modelabel holyGhost waren onze gasten, enkele dagen na Fashionweek Berlin. Model en full-time moeder Shermine Shahrivar. Mode blogger Kiamisu, en nog veel meer. Uit Berlijn, Hamburg en Co. We zijn op zoek naar nieuwe verhalen, coole collecties en de mooiste ideeën rondom mode en lifestyle onderwerpen. Fashion Interview, onze nieuwe fashion online portal, is klaar om in de komende maanden een van de grote interview online magazines te worden.

Modeontwerpers, mediamanagers en fotomodellen geïnterviewd

Door onze dagelijkse samenwerking met creatieve mensen, reclamebureaus, filmproducties en modeontwerpers komen we steeds weer op nieuwe ideeën en mooie verhalen. Maar ze worden niet allemaal verteld! Om daar verandering in te brengen, wilden we een website voor mode-interviews die zowel mobiel op de metro draait als comfortabel op een tablet-pc, thuis op de bank. Met grote inzet en goede partners hebben wij ons idee in de afgelopen weken uitgevoerd.

Nu online: Fashion Interview – het mode portal voor ontwerpers, modellen & co.

Vanaf vandaag vind je bijna dagelijks nieuwe, interessante interviews op Fashion Interview. Altijd up-2-date en rechtstreeks uit de modehoofdstad. U kunt de interviews ook vinden op Facebok en Instagram. Altijd en overal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie