Bravo Magazine: CM bij de Top 10 modellenbureaus 2018

Hoe geweldig is dat? Als er één modellenbureau aanbevelenswaardig is voor jonge modellen, dan zijn wij het wel! Vooral voor de snel bewegende TV. Het is nog maar 3 jaar geleden dat we werden opgericht en we werken nu al internationaal, van Tokio tot Los Angeles. Na diverse toplijsten zijn wij nu voor de tweede keer in Bravo opgenomen als topaanbeveling voor Duitsland. Hartelijk dank!

Bravo Fashion Magazine: Het portaal + tijdschrift voor kinderen en tieners

Bravo is al tientallen jaren het populairste Duitse jeugdtijdschrift en is daarom een belangrijke stem als het gaat om de beoordeling van modellenbureaus en hun kwaliteit. Vandaag stuurde een fan ons een nieuw artikel: GNTM Castings + Top Model Bureaus in Duitsland.

De Duitsland’s Next Topmodel castings beginnen binnenkort weer. Heidi Klum is ook in 2019 op zoek naar nieuwe topmodellen. Naast praktische tips voor de live castings in verschillende Duitse steden, geeft Bravo ook aanbevelingen voor modellen die op zoek zijn naar een carrière op lange termijn en graag willen werken voor de grote opdrachtgevers in Duitsland en daarbuiten. Onder hen: Cocaïnemodellen! Bravo Top 10 voor de tweede keer, ja! Zogezegd, een van de beste alternatieven voor een TV-show op korte termijn. Met duurzame ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, echte banen, niet alleen voor PR en een team dat persoonlijk voor je zorgt.

Wij willen de Bravo-redactie, die ons vorig jaar tot de topaanbevelingen in Duitsland heeft uitgeroepen, hartelijk danken. Dit betekent dat wij in slechts drie jaar tijd de grote modellenbureaus in Hamburg, München en Berlijn, die al 30 jaar bestaan, hebben ingehaald! Missie volbracht!

Ken je ons modeblad al?

Parallel aan ons modellenbureau hebben we in 2015 ook ons modetijdschrift FIV opgericht. Sindsdien hebben we geweldige interviews, evenementen en natuurlijk veel onvergetelijke momenten achter de schermen gehad. Met interviews van absolute supermodellen als Alexandra Ambrosio, Victoria Secret Model, Zombie Boy uit Canada en de VS of zelfs de lieve Pamela Reif met alleen al bijna 4 miljoen fans op Instagram. In ons modemagazine vind je echter niet alleen boeiende interviews met absolute Instagram- en YouTube-sterren, maar ook boeiende interviews met onze modefotograaf, modellen en natuurlijk modeontwerpers. Natuurlijk bezoeken we ook de Fashion Week voor u! Of het nu Berlijn, Londen of New York is, wij zijn op de hotspots en doen backstage verslag voor u. Kijk eens naar ons mode-magazine.