Mode shoot in Berlijn met CELINE – Showreel in Parijse Look

Laten we het High Fashion Baby noemen! Opvallende blik, zelfverzekerde uitstraling, Celine is sterk! Om model te worden in Berlijn, heb je een goed agentschap nodig – CM! Wij steunen Celine om haar droom waar te maken! Met de eerste fotoshoots, in Berlin-Mitte maar nu ook met de nieuwe video van Celine. Sterke en zelfverzekerde pose vanaf het begin, innemend, super expressie, evenals in de hele gezichtsuitdrukking en gebaren: alles klopt! Celine heeft goede basisvoorwaarden om zich in de komende maanden en jaren tot een groot model te ontwikkelen. Voor webwinkels, in de commerciële sector, maar ook voor “wildere” merken, urban fashion brands en modetijdschriften, een absoluut geweldig gezicht. Niet alleen in Berlijn, maar ook in Hamburg, Düsseldorf en München zal Celine zeker een klus of twee oppakken. We duimen niet alleen, we steunen haar. Kom op! Genoeg geschreven, hier is de eerste video van ons Berlijnse model Celine!

Als je geen video van Celine wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen, volg ons modellenbureau dan op YouTube!

Als u meer foto’s en sporen van Celine wilt zien, kunt u de eerste resultaten in Celine’s modellenportfolio hier vinden.

Paris Look Style met Celine