Model Castings in februari 2019: Berlijn, München en Keulen – Word model!

Wil je model worden? Grijp je kans voor de modellencastings in februari 2019 en ontmoet onze hoofdscout in Berlijn, München en Keulen. Drie data, drie kansen voor modellen in heel Duitsland. PS: De Hamburg casting komt eraan in maart! Als u nu wilt solliciteren voor Berlijn, München of Keulen, vindt u hier alle informatie! U vindt het casting formulier direct onder de casting beschrijving.

Casting procedure voor Berlijn, München en Keulen

Het castingproces verloopt als volgt: eerst moet u ons online uw belangrijkste gegevens en twee eenvoudige gsm-foto’s toesturen. Onze hoofd model scout bekijkt dagelijks alle aanmeldingen en verstuurt de uitnodigingen inclusief de adresgegevens van de locatie. Deze keer zal onze model casting direct in de fotostudio plaatsvinden. Op die manier kunnen we je persoonlijk leren kennen en ook de eerste polaroids van je schieten en de eerste kleine modelvideo’s maken – het hele pakket! Een nieuw leven begint voor hen die in ons exclusieve bestand komen.

Idealiter ben je 15 tot 19 jaar oud als je wilt beginnen als nieuw model en heb je tijd om meteen na school naar het buitenland te gaan! Ons modellenbureau werkt niet alleen in Berlijn, München, Hamburg en Keulen, maar ook met partnerbureaus in grote steden als Tokio, Parijs, Milaan, Londen, Los Angeles en New York. Bij ons heb je een sterk management in Duitsland en een springplank naar een internationale modellencarrière. Wij zullen u begeleiden! Het inschrijvingsformulier voor de casting vindt u hieronder.

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Aanmelding en aanvaarding: Hoe meldt u zich aan voor de live-auditie?

Stuur ons eerst uw sollicitatie met de belangrijkste gegevens, uw naam, uw woonplaats, uw contactgegevens en twee eenvoudige foto’s van uzelf, genomen met uw mobiele telefoon bij daglicht. Neem alstublieft een portretfoto en een foto van het hele lichaam. Zorg ervoor dat de foto’s bij daglicht worden genomen, zodat u natuurlijk te zien bent. Over natuurlijkheid gesproken, gelieve geen make-up of styling te dragen voor uw toepassingsfoto’s. Draag een eenvoudige zwarte jeans, effen schoenen en een wit topje voor de foto’s en de casting. Niets mag je afleiden! Nogmaals, kort samengevat.

 • 2 mobiele telefoon foto’s, portret en volledig lichaam
 • Zorg voor goed daglicht
 • Geen make-up, Keizer
 • Outfits, zwarte jeans, gewone schoenen, wit shirt

Met deze vier punten kunt u zich aanmelden voor onze model casting in Berlijn, München en Keulen en met een beetje geluk ontvangt u een uitnodiging van onze model scout! De uitnodigingen worden binnen 48 uur verstuurd. In geval van afwijzing wordt geen bericht verzonden.

Aanmelding voor de laatste casting: 22.02. in Keulen

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Minimummaten voor mannen en vrouwen

  De vereisten voor modellen verschillen voor mannelijke modellen en vrouwelijke modellen in hun lichaamsgrootte, waarom is dat? Zoals u kunt lezen in ons artikel over pret-a-porter en haute couture, worden met name de modecollecties van ontwerpers op bepaalde maten gesneden. Dit maakt het mogelijk om later uniforme modeshows te houden, maar ook showrooms en fotoshoots. Door de afmetingen hetzelfde te houden, is het voor ontwerpers, maar ook voor evenementenbureaus en reclamebureaus, gemakkelijker concepten en shows te plannen.

  Vrouwen zijn meestal 10 cm korter dan mannen. Als je het wilt maken als vrouwelijk model in Berlijn, moet je een minimumlengte hebben van 174 cm, nog beter 175 cm. De ideale lengte voor vrouwelijke modellen in Berlijn is 178 tot 180 cm. Dit is de perfecte hoogte voor jou om als model te werken. Voor mannelijke modellen vereisen modellenbureaus een minimumlengte van 185 cm. In het ideale geval bent u niet langer dan 192 cm. Voor high fashion modellen moet je figuur slank zijn, zodat je de beste kans hebt om voor internationale high fashion merken te werken. Als een rond model ben je flexibeler. Maar jullie lengte moet vergelijkbaar zijn. Hier is een samenvatting van de belangrijkste zaken

  • Minimumlengte voor mannenmodellen is 185 – 190 cm
  • Minimummaat voor vrouwen is 174/175 – 180 cm
  • High fashion modellen moeten een slank figuur hebben en heupen onder 92 cm
  • Modellen in grote maten en rondingen moeten een kledingmaat van 42 hebben

  Casting outfit: Eenvoudig, zodat niets afleidt van jou als model

  Zoals hierboven vermeld – we wijzen er alleen maar op – moet je geen styling/make-up hebben bij de casting of op de foto’s voor je sollicitatie, eenvoudige kleding is het allerbelangrijkste! Je moet ook geen make-up dragen en je haar moet los zitten. Als je met ons in Berlijn wilt werken, is natuurlijkheid het allerbelangrijkste! Geen zonnebank, geen gelnagels, geen haarextensions en vooral geen geverfd haar! Daarom moet je er bij de casting heel natuurlijk uitzien.

  Plus Size Modellen en Curvy Modellen Gezocht!

  Ken je een mooie vrouw met een maatje meer dan 36-38? Vertel haar dan over onze model casting op 13 april in Berlijn. Al na onze eerste Curvy Model Casting in Berlijn, aan het begin van het jaar, hebben we vier nieuwe talenten kunnen vinden! Ze mochten de eerste showrooms al doen. Als Berlijns model kun je het ver schoppen, ook al passen je maten niet in de haute couture. Er is veel potentieel buiten de haute couture: catalogi, online shops, reclame en nog veel meer. Vooral plus-size modellen veroveren geleidelijk meer marktaandeel.

  In de reclame zijn ze veel authentieker omdat hun maten overeenkomen met die van de gemiddelde Duitse vrouw. Wist u dat de gemiddelde vrouw in Duitsland een kledingmaat van 44 heeft? Als je een mooi meisje of een mooie vrouw kent, vertel haar dan nu over ons!

  Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.