Model Jeremy – Lifestyle, Mode en Parfumerie Professional

Jeremy Fragrance – Naast Youtube clips over mannen parfums, is de slimme Mister Cool ook succesvol in de modellenwereld. Naast grote klussen, zoals voor een fabrikant van energiedrankjes, siert Jeremy sinds 2015 het modellenrooster van CM Models. We spraken met Jeremy over zijn vaardigheden, toekomstplannen en ervaringen in de modellenwereld.

Hier vindt u Jeremy’s sedcard.

Model Jeremy: Mister Attitude!

CM: Je hebt al wat ervaring als model, wat waren je beste ervaringen/klussen?

Jeremy: Onlangs had ik twee jobs die ik echt leuk vond, ik mocht dansen op de catwalk! Kracht en goed humeur – dat is wat we moeten overbrengen en dat is wat ik deed.

CM: Waar zie je je sterke punten als model?

Jeremy: Aanpassingsvermogen en discipline zijn mijn sterke punten. Ik kan me helemaal laten gaan en vrij zijn, tegelijkertijd luister ik goed naar de wensen van de klant om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken of ze zelfs te verrassen met een nog beter idee/pose.

Heb je een modetip?

Jeremy: Wees altijd authentiek, het maakt niet uit welke emotie het is, zolang het authentiek is – is het goed!

CM: Wat is uw professionele mantra?

Jeremy: Om uniek te zijn en toch geschikt voor de massa.

CM: Wat wil je nog bereiken in de toekomst?

Jeremy: Ik vind het geweldig als mensen me foto’s Whatsappen als ze me in tijdschriften zien of wat dan ook – meer van dat!

CM: Beste Jeremy, dank je voor het interview!

Model Sedcard Jeremy

U kunt alle foto’s van Jeremy hier vinden:

Model Sedcard Jeremy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie