Model Marie Dahmen: Sexy poseren, lieve glimlach

Marie Dahmen droomde als kind al van een grote carrière in de modellenwereld. De jonge studente combineert het dagelijkse schoolleven met spannende fotoshoots en modellenklussen. Bij CM Models sinds 2015, maakte ze snel naam in het agentschap, vooral overtuigend als een sterke beauy-face. We spraken met de getalenteerde schoonheid over haar dagelijkse leven tussen school en de modellenwereld.

U kunt Marie’s model sedcard hier vinden. U kunt ook alle vrouwelijke modellen hier vinden.

Marie Dahmen in interview

CM: Je bent nog vrij nieuw en hebt nog niet veel ervaring opgedaan in de modellenwereld, waar komt je interesse in het modellenwerk vandaan? Wat spreekt je aan in het model zijn?

Marie: Ik ben erg geïnteresseerd in variëteit, diversiteit en schoonheid. Ik vind het ook erg leuk om verschillende rollen aan te nemen.

CM: Was het al een droom in je jeugd om een succesvol model te worden?

Marie: Ja, al als klein kind was ik er zeer in geïnteresseerd en het is altijd mijn droombaan geweest.

CM: Wat vinden je ouders van je baan als model?

Mijn ouders hebben hier gemengde gevoelens over. Ze gaan van trots naar sympathie naar bezorgdheid.

CM: Je zit nog op school, hoe combineer je dat met modellenwerk?

Marie: Ik weet dat het niet gemakkelijk is om die twee op lange termijn met elkaar te verzoenen, maar ik kan er nog niet veel over zeggen omdat ik nog erg nieuw ben in deze business.

CM: Je bent nog erg jong, waar komt je zelfvertrouwen vandaan? Hoe reageren je klasgenoten of vrienden op het feit dat je model bent?

Marie: Ik heb twee broers, door hen werd ik gedwongen om zelfvertrouwen te ontwikkelen haha. Mijn vrienden en mijn vriend vinden het heel goed dat ik modellenwerk ben gaan doen, want ik heb het er altijd over gehad en ze hebben me altijd gezegd dat ik eindelijk moest solliciteren. Ze wensen me toe dat deze levenslange droom zal uitkomen.

CM:Wat is er volgens jou speciaal aan jou of hoe val je op tussen andere modellen?

Marie: Ik heb gewoon heel veel plezier voor de camera en dat straal ik ook uit op de foto’s. Omdat ik erg zelfverzekerd ben, druk ik dat ook uit in de foto’s.

CM: Wat is je grote droom, wat wil je nog bereiken in je toekomst?

Marie: Ik wil eerst mijn A-diploma halen en dan, als het kan, in Keulen studeren. Natuurlijk wil ik doorgaan met modellenwerk en zien wat de toekomst brengt.

CM: Lieve Marie, dank je voor het interview!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie