Modelbouw – Tips & Handleidingen: De CM Modelgids, nu nieuw!

Model worden – Professioneel model kunnen worden en er binnen afzienbare tijd goed van kunnen leven is de droom van veel aankomende modellen en fotomodellen bij hun eerste castings voor agentschappen. Wij helpen gratis en overal, met onze CM Modelgids. Meer dan 100 artikelen over het onderwerp modellenbureaus, model worden, mode, media en nog veel meer. In onze nieuwe Model Guide vindt u alle belangrijke informatie voor uw intrede in de mode- en media-industrie.

In de gids beantwoorden we de belangrijke vragen. Elke week krijgt ons boekingsteam veel vragen, aan de telefoon en in e-mails, natuurlijk allemaal over het onderwerp “model worden”. Hoe moet ik beginnen? Wat is de beste plaats om te beginnen? Heb ik veel spruiten nodig? In plaats van de weekends door te brengen met wilde feesten, zaten we op zondag altijd achterover met een koffie op kantoor en schreven we nieuwe artikelen voor jullie! Zo heb je altijd gedetailleerde informatie over alle belangrijke onderwerpen. Voordat je je aanmeldt bij een modellenbureau. Nu kunt u zich perfect voorbereiden op uw model sollicitatie.

Alles gratis, voor je eerste stappen in de mode- en reclame-industrie, het overzicht:

  1. Modelworden – Artikelen, tips & handleidingen
  2. Belangrijke termen – voor baan, casting & opname
  3. Belangrijke namen – labels, merken & tijdschriften
  4. Boetiekgids – Winkeltips voor Duitsland

Model worden – artikelen, tips, tutorials en video’s in onze YouTube-afspeellijst

U vindt uitvoerige artikelen over verschillende onderwerpen in de rubriek “Model worden”. Alle belangrijke informatie wordt in een oogopslag verzameld in duidelijke rubrieken. Het gaat allemaal over het perfecte model, maar ook over de modehoofdsteden van de wereld, modeweken, gezondheid en voeding, lichaamsbeweging, en nog veel meer. We leggen ook uit hoe het leven is als model in de reclame-industrie. Je vindt er ook tips voor je eerste modeshow en interessante weetjes zoals het verschil tussen Haute Couture en Pret-A-Porter. Je vindt er ook video’s die je tonen hoe je je als model voor de camera beweegt of hoe je je modellenportfolio opbouwt. Klik hier voor het overzicht: Word model– artikelen, tips & tutorials.

Alle artikelen zijn handgeschreven en onderzocht zodat je een gids hebt!

Modellenwerk – Termen en Kennis voor Job, Casting & Shooting

Wij hebben de belangrijkste technische termen voor u op een rijtje gezet en in kleine artikeltjes verpakt. Hier vindt u alle belangrijke termen, van modelboeker bij het agentschap, tot close-up bij de fotoshoot, tot directe boeking of informatie over sedcard en stylisten. Zie hier Belangrijke Voorwaarden– Voor Job, Casting & Opname.

Small Talk – Belangrijke namen, mode labels, merken en mode tijdschriften

In deze stap van de CM Modellen Gids krijg je de belangrijkste namen van de mode-industrie eenvoudig en duidelijk verpakt. Of het nu gaat om de tien grootste modetijdschriften in Duitsland, de topmodeontwerpers of internationale topmodellen. Het maakt niet uit hoe of waar, met de nieuwe Model Guide ben je perfect voorbereid op je volgende casting bij een agentschap of bij een klant. Kijk nu: Belangrijke namen. Labels, merken en tijdschriften.

Boetiekgids – Winkeltips voor Hamburg, München, Berlijn & Co.

Na haar eerste modellenklussen, begon ze te reizen. Schietpartijen in Berlijn, banen in München, schietpartijen in Hamburg. Als u snel goede adressen voor nieuwe outfits wilt vinden, vindt u hier aanbevelingen en tips voor elke grote Duitse stad. Zo ben je perfect voorbereid op elke fotosessie en elke shopping trip. Alle winkeltips: Boetiekgids– Winkeltips voor Duitsland.

Meer video’s over modellenwerk en model worden op YouTube

In onze YouTube-afspeellijst vindt u altijd boeiende video’s en tutorials. Hier praten we over model worden, maar ook over onderwerpen als fitness en voeding, en over de mooiste catwalk looks. U kunt ons YouTube-kanaal hier vinden: Word een model.

Foto door Raisa Kanareva, fotolia.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie