Modellenbureau voor vrouwen: Mode, online winkels en tv-reclame

CM Models – het modellenbureau voor vrouwen. Sinds ons begin heeft ons modellenbureau zich in het bijzonder toegelegd op het werken met vrouwelijke modellen. Wij willen hen motiveren om hun eigen weg te gaan, geheel los van de weg die vaak van tevoren is uitgestippeld. Model zijn betekent leven in een droom, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe steden en landen ontdekken.

Girl power! De nieuwe generatie modellen

De training, als je wilt, begint meestal vroeg. De eerste meisjes melden zich bij ons bureau aan als ze 14, 15 of zelfs 16 jaar oud zijn. Terwijl ze nog op school zitten, werken ze aan het opbouwen van hun eigen carrière. Voordat ze aan de slag gaan op de sets van gerenommeerde klanten, ligt de focus eerst op het leren kennen van de industrie. Door gesprekken met ouders, modelcoaching, proefshoots met eersteklas fotografen en het opbouwen van je eigen modellenportfolio. Stap voor stap wordt u ingewijd in het thema van het modelleren. Wat is belangrijk? Wat zijn de belangrijkste ervaringen die je hebt opgedaan? Voordat je echt belangrijke klanten ontmoet, moet je hard werken aan discipline, motivatie en ambitie. Omdat de concurrentie voor vrouwen in een modellenbureau hevig is! Terwijl maar weinig jongens hun droom om model te worden nastreven, is dit voor veel jonge meisjes de droombaan bij uitstek.

Modellenwerk min de droombaan voor vrouwen

Modellenwerk is een echte droombaan? Ja, inderdaad. Iedereen die ervaring heeft opgedaan in klassieke banen en daarna heeft kunnen proeven van de wereld van het modelleren, weet hoeveel je daar kunt meemaken. Je spreekt verschillende talen, ontmoet voortdurend nieuwe, interessante mensen en hebt veel plezier op het werk. De werktijden zijn flexibel, de catering is altijd beschikbaar en uiteindelijk draait het allemaal om plezier hebben! Wie wil er een trieste foto zien? Precies niemand! Daarom doen niet alleen modellenbureaus veel moeite om een harmonieuze en vriendschappelijke werkrelatie tot stand te brengen, maar ook klanten, fotografen en casting directors. Wie maanden en jaren ijverig aan zijn carrière werkt, kan met een beetje geluk zelfs een internationale carrière uitbouwen en de grote wereld leren kennen, in onze partnerbureaus wereldwijd.

Het modellenbureau voor vrouwen

En als u uw kans wilt wagen, dan ontvangen wij graag uw sollicitatie! Het kost niet veel tijd of moeite, gewoon twee foto’s en je contactgegevens. Als je meer wilt weten, lees dan meer over het aanschrijven van een modellenbureau, of stuur ons direct je sollicitatie.