Modeshows 2017 in Parijs, Milaan, Berlijn & Co.

Het Fashion Week seizoen is weer begonnen en zo aan het begin van het jaar zie je de topmodellen van deze wereld op de catwalks in Milaan, Londen, New York, Berlijn en Parijs. Elk voorjaar presenteren de ontwerpers hun nieuwe collecties voor het herfst/winterseizoen van het jaar en in de zomer de nieuwe collecties voor de lente/zomer van het volgende jaar. Ontdek hier wat dit jaar bijzonder hot was op de modeshows en wat de hoogtepunten van de modeshows in Duitsland zijn!

Nieuw nu! Hoogtepunt Berlin Fashion Week: De grote slotshow van CM – Lees hier meer over ons modeshowbureau.

Modeshows 2017 – De hoogtepunten uit de modehoofdsteden van de wereld

Wij hebben de hoogtepunten en trends voor het komende herfst/winterseizoen in de modehoofdsteden Parijs, Berlijn, Londen en New York hier voor u op een rijtje gezet.

Modeweek Parijs – Hoogtepunten Herfst/Winter 2017

De modeshow van Rihanna’s collectie ‘Fenty x Puma’, die plaatsvond in een overweldigende ruimte met 1 biljoen boeken op een rij aan de muren. Dit wekte bij het publiek de indruk alsof ze in een mengeling van Harry Potter en Hip Hop terecht waren gekomen. Zeker een hoogtepunt van Paris Fashion Week!

De Yves Saint Laurent glitterlaarzen waren ook een van de hoogtepunten van Paris Fashion Week 2017, gedragen tijdens de Sophomore show van Anthony Vaccarello en een weerspiegeling van de over the top glamour van het komende herfst/winterseizoen. Het slechte nieuws. Ze kosten ongeveer $10.000.

Modeweek Berlijn – Hoogtepunten Herfst/Winter 2017

Lena Hoscheke overtuigde dit jaar met haar thema ‘Disney’ ! Mickey Mouse is te vinden op jurken, rokken gecombineerd met felle kleuren en de pasvormen uit de jaren 50 waar Hoscheke bekend om staat. De collectie straalt goede humor en luchthartigheid uit, een belangrijk symbool voor de ontwerper. “Een hedonistische collectie,” zegt Hoschek over haar ontwerpen.

De grote sociale media happening vond plaats op de Riani show. Dit seizoen: Sarah Lombardi op de eerste rij en bijna alleen maar social media sterren en influencers op de catwalk. Van Sami Slimani in badjas tot Farina Opoku, ze waren er allemaal, afgewisseld met bekende modellengezichten als Rebecca Mir, Monica Ivancan of Cheyenne Ochsenknecht.

Romantische rozenblaadjes en een mooie glimlach ?#RIANISTA #MBFWB #FashionShow @lang_marie @rebeccamir

Een bericht gedeeld door RIANI (@riani_fashion) op

Modeweek Londen – Hoogtepunten Herfst/Winter 2017

Burberry herontdekt zichzelf op de London Fashion Week. Ontwerper Christopher Bailey ontwerpt dit jaar asymmetrisch, veel ervan ziet eruit als een geordende chaos. We weten allemaal niet wat morgen zal brengen, maar we kunnen proberen erachter te komen, nietwaar? In die zin is Bailey een beetje kunstenaar, en kunst was ook aanwezig in zijn collectie en show: kunstwerken van Henry Moore sierden de randen van de locatie, prenten geïnspireerd door Moore waren te vinden op enkele van de ontwerpen.

Een ander hoogtepunt was de “Craft & Work”-collectie van ontwerper Christopher Kane, die vol zat met dingen die we associëren met werk, zoals uitgesneden vaatwassponsjes die op pumps waren geplakt, opgerolde mouwen en smokkelige jurkjes. En omdat Christopher Kane denkt in termen die we niet verwachten, bracht hij dit alles samen met een andere wereld: de ruimte! Dit kwam in de vorm van UFO prints en materialen zoals zilverlamé.

Christopher Kane ‘Craft and Work’ Herfst Winter 2017 Look 10 #ChristopherKane #CraftandWork #AW17

Een bericht gedeeld door Official Christopher Kane (@christopherkane) op

Modeweek New York – Hoogtepunten Herfst/Winter 2017

Michael Kors, de mode-optimist stuurde een hele collectie vol klassiekers en must-haves voor powervrouwen de catwalk op. Benadrukte schouders en gedefinieerde tailles waren de leidraad van Michael Kors, maar hij mengde de retro-silhouetten met moderne details, splitten en franjes. Mannelijk gesneden jassen, jacks en broeken vormden een tijdloos contrast met vrouwelijke tulpenrokken, lange vloeiende sprankelende jurken met dierenprints en veel opulent bont. Veel tweed, kasjmier en XXL sjaals in sweater-sleeve look zorgden voor een gevoel van veiligheid ondanks alle sensualiteit. Sterke vrouwen zijn aan de orde van de dag bij Michael Kors.

Krachtlagen. #AllAccessKors #NYFW ?: @nyavgjoe

Een bericht gedeeld door Michael Kors (@michaelkors) op .

Glam bende. #AllAccesKors #NYFW ?: @gregbackstage

Een bericht gedeeld door Michael Kors (@michaelkors) op

Berlin Fashion Week Afsluitende Show door CM