Mr.Chain x Diana: Het perfecte Valentijnsdag cadeau? Sieraden “bijpassende set

Mr. Chain – individualiteit wordt hier in hoofdletters geschreven! Want bij Mr.Chain heb je een ruime keuze aan juwelen die je zelf kunt samenstellen, en ook naamkettingen met je eigen gravure. Of het nu een cadeau is voor je moeder, je vriend of je beste vriend, bij Mr.Chain vind je trendy juwelen die uit het hart komen en passen bij elke persoonlijke stijl. Nu is er de nieuwe Valentijnsdag campagne met Diana!

Bijpassende Valentijn sets: Diana in Mr.Chain Video

Als u uw partner een heel bijzonder cadeau wilt geven, bent u bij ons aan het juiste adres, want geen enkel sieraad uit deze collectie is saai.

De nieuwe Mr. Chain video met onze Diana: Liefde kan zo mooi zijn! Een mooie zomeravond, met een road trip en geweldige juwelen, als een klein geschenk van liefde. De Mr.Chain campagne zit vol liefde: rode rozen, chocolaatjes, hartjes, de hele mikmak. Deze nieuwe webcampagne met Diana laat je de mooiste combinaties zien zodat jij en je partner de perfecte match zijn op Valentijnsdag. U kunt beslissen wat u wilt graveren: Ring, halsketting of oorbellen. Opvallend of eerder eenvoudig, er is iets voor elke juwelenliefhebber. Het perfecte accessoire voor de perfecte outfit, voor dames of heren.

De Valentijnscampagne, met Diana met de juwelen, geeft je de perfecte vibe en inspireert je om je outfits en die van je partner een upgrade te geven!

Ringen en armbanden: juwelen voor u en uw partner

Koppels zijn gek op armbandjes met de datum van hun eerste ontmoeting.

Met Mr.Chain kunt u de dag graveren waarop u elkaar voor het eerst ontmoette, uw jubileum, de dag van uw verloving en alle andere belangrijke data. Zo heb je een geweldig, individueel cadeau voor je partner dat je ook nog eens perfect kunt stylen. Of u nu op zoek bent naar fijne en zorgvuldig vervaardigde halskettingen of meer in het oog springende accessoires, u zult zeker iets vinden in de stijl die u wilt.

Door uw ornamenten te ontwerpen, door de datum of naam te graveren. Je kunt echt bewijzen dat je je geliefde kent. Wilt u een gouden ring van hoge kwaliteit die uw liefde en genegenheid uitdrukt en gezien kan worden als een kleine ‘beloftering’? Of wil je een look die bij elkaar past?

Er is ook iets voor mensen die graag opvallen, want bij Mr.Chain komt geen personage tekort. Het maakt niet uit wie u bent, het maakt niet uit wie u wilt zijn, hier vindt u de perfecte sieraden om uw karakter en dat van uw geliefde te onderstrepen en een duidelijk statement te maken!

Mr.Chain: individuele juwelen voor dames en heren

Mr.Chain heeft een grote selectie die op de website wordt aangeboden. De liefdevol verpakte campagnes bieden inspiratie voor mensen die in iets nieuws geïnteresseerd zijn en willen zien wat het beste past. De keuze en de mogelijke combinaties van de vele juwelen zijn hier gewoon eindeloos en zo is het ook voor iedereen mogelijk om het juiste te vinden.

Om het nog eens samen te vatten: Persoonlijkheid is erg belangrijk, daarom biedt Mr.Chain ook een verscheidenheid aan juwelen die u zelf kunt personaliseren met een gravure. Of het nu een cadeau is voor een moeder, vriend of beste vriend, bij Mr.Chain vindt u modejuwelen die uit het hart komen en passen bij alle soorten persoonlijke stijlen.

Mr. Chain in een oogopslag:

 • Juwelen voor dames en heren
 • Zelf juwelen graveren
 • Grote selectie: Ringen, kettingen, enz.
 • Geschenken: Valentijnsdag en meer

In de winkel vindt u, onder andere:

 • Kettingen
 • Oorbellen
 • Ringen
 • Armbanden
 • Enkelbanden
 • Sets
 • Speicals: Rozenkistje voor Valentijnsdag