Nieuw 2015: winkelopeningen in München

Wat hebben onze model scouts ontdekt in de straten van München? Deze maand zijn er twee nieuwe modeboetieks in de binnenstad!

München viert Boutique Hogan – het nieuwe luxelabel

Hogan in het midden van München: Het Italiaanse luxelabel Hogan heeft op 14 oktober plechtig een nieuwe flagship store in München geopend. Naast de vestiging in Düsseldorf is de vestiging in München de tweede in heel Duitsland. Hogan staat sinds 1986 voor sportieve elegantie en is vooral bekend om zijn exclusieve schoenen- en tassencollecties. Sinds 2008 brengt ontwerper Thakoon regelmatig een prêt-à-portercollectie uit, en sinds 2009 ook (zonne)brillen. In 2010 ging modekoning Karl Lagerfeld, ontwerper bij Chanel, een trouwe samenwerking aan met Hogan en sindsdien ontwerpt hij zijn eigen seizoenscollectie voor het designerlabel.

De opening van de Hogan-winkel in München werd een zeer gewilde gebeurtenis in de Duitse celebrity-scene. Hogan President Andrea Della Valle nodigde exclusieve gasten uit de mode- en acteerwereld uit. Naast beroemde gasten zoals Moritz Bleibtreu of Kostja Ullmann, verschenen bekende modebloggers zoals Maya Wyh of Simon Lohmeyer, evenals talrijke vertegenwoordigers van de media-industrie. In totaal 300 gasten vierden samen feest op muziek van DJ Fabian Hart. Later gingen de gasten voor het diner naar Heart Séparée op Lenbachplatz.

De nieuwe in-locatie aan de Residenzstraße in het centrum van München werd exclusief ontworpen door de architecten Gilles en Boissier.

München viert Boutique Jensen – nieuw designerlabel

De eerste flagship store & showroom van het Deense designerlabel Georg Jensen opende in mei 2015 zijn deuren in München. In de exclusieve locatie in de oude binnenstad van München, die speciaal werd ontworpen door architect David Thulstrup, presenteert Jensen de nieuwe nobele woonaccessoires, accessoires voor de stijlbewuste gentleman, waaronder horloges, schrijfgerei of lederwaren, en zilveren en gouden sieraden.

Georg Jensen werd opgericht in 1904 en heeft nu al meer dan 100 showrooms in meer dan 20 landen. Ook de Deense koninklijke familie houdt van Jensen’s creaties, en het label wordt beschouwd als een officiële leverancier van de koninklijke familie. Het is geen verrassing dat de Deense kroonprins en kroonprinses ook aanwezig waren bij de feestelijke opening van de winkel.

Meer winkelplezier in München

Meer interessante en exclusieve in-boutiques vindt u in de volgende lijst van boetieks in München die wij zorgvuldig hebben samengesteld. München heeft veel te bieden op het gebied van mode, lifestyle en architectuur. Laat u inspireren en plan nu uw volgende shoppingtrip door de Beierse modestad aan de Isar.

 

Winkelen in boetiekjes in heel Duitsland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie