Interview: CM Models Hoofd Boeker Stephan Czaja

Vorige week werd de hoofdboeker van het agentschap, Stephan Czaja, geïnterviewd door de Köln Nachrichten. Wat ons modellenbureau vooral onderscheidt, is zijn snelle opkomst als serieus, gerenommeerd bureau in Duitsland en Europa. Wij beantwoordden met plezier de vragen en gaven ook een paar inzichten in het leven van een jonge, toegewijde modellenagent. Met een 70-urige werkweek is het vaak moeilijk om werk en privé-leven te combineren, althans in de eerste paar jaar. is te vinden in het interview van het Keulse zakenblad. Stephan Czaja onthult ook veel over de kwaliteitskenmerken van een modellenbureau, maar ook over moderne, multi-digitale online marketing achter de schermen van het bureau.

Het nieuwe interview in de Cologne News gaat over het succesverhaal van ons modellenbureau. Sinds het begin van 2015 heeft ons modellenbureau, CM Models Büro, voor opschudding gezorgd. Elke nieuwe dag brengt nieuwe mogelijkheden voor reclame, modeshows en nieuwe productshoots. De Kölner Nachrichten hebben een samenvatting gegeven van onze managementactiviteiten. Hier bespreken we kort de verschillende aspecten van succes die rond onze online marketingactiviteiten draaien. Maar ook over puur ondernemerschap.

CM Models – Modellenbureau voor Keulen, Düsseldorf, de gehele NRW en Frankfurt am Main

Als zelfstandig ondernemer verlaat u het kantoor meestal niet voor een dag van acht uur. Vooral in het begin van een startend bedrijf is het belangrijk om altijd ter plaatse te zijn. Dankzij deze garantie kunnen cliënten gerenommeerde bureaus van andere onderscheiden. Als modellenbureau hebben wij dus altijd de garantie dat wij bij de besten horen. Niet alleen hebben wij uitstekende jonge modellen die aan het begin van hun carrière staan en door ons worden gepromoveerd. Er zijn ook verschillende stimulansen voor de klanten om te veranderen door een uiterst snel beheer en een zeer nauwkeurige en tijdige organisatie.

Wij danken de Kölner Nachrichten hartelijk voor dit interview en zijn blij met het nieuwe artikel over Cocaïnemodellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie