Nike reclame met Lisa en Louisa – Sportswear Nike Factory Store

Nike – Onze mooie Lisa en Louisa zijn momenteel te zien in de nieuwe Nike campagne. Lisa werd speciaal overgevlogen van Londen naar Berlijn om er deel van uit te maken. Je ziet haar niet alleen bij Nike, maar ook voor The Body Shop, waar ze momenteel over de hele wereld posters siert, of het nu in Parijs is of in New York. Louisa werkt nog niet zo lang bij het bedrijf en heeft net deze geweldige baan gekregen bij een van de grootste sportmerken ter wereld.

Lisa & Louisa in de nieuwe Nike reclame

 

Campagne foto’s: Urban Look

Nike – Het beroemdste sportmerk ter wereld

Wie heeft er nog nooit van dit merk gehoord? Nike regeert de sportwinkels, maar overtuigt niet alleen met zijn sportkleding, maar ook met casual alledaagse kleding. Het merk is bekend geworden door zijn beroemde Nike Air schoenen. Tegenwoordig prijkt het haakje met het “Just Do It”-logo op alle sportbeha’s, joggingbroeken, schoenen of zelfs leggings.

Air Max en Air Force – De schoenklassiekers door Niek

De Air Max en Air Force zijn bijzonder populair bij jongens, meisjes, vrouwen en mannen – iedereen. De modellen zijn er al een eeuwigheid, maar ze worden steeds opnieuw uitgevonden. Door nieuwe ontwerpen, door samenwerking met ontwerpers, maar ook door nieuwe, lichtere materialen. Nike heeft hiermee een echte klassieker gecreëerd.

De Air Max modellen zijn net zo kleurrijk als de nieuwe campagne met Lisa en Louisa.

Nike Air Max 270 React Bespreking

Nike Air Max 90 Zwart/Wit/Midden Grijs

Nike Factory Store?

De Nike Factory Store biedt alles wat je hartje begeert. U kunt de outlet in veel regio’s vinden, zeker ook ergens bij u in de buurt. Hier vindt u geselecteerde stukken die u direct in de factory outlet kunt shoppen. Schoenen, broeken, jassen, alles wat je nodig hebt! Klassieke sneakers, nieuwe drops zoals uit de reclame en zeldzame schatten en allemaal afgeprijsd: Alles bij Sal!

Nike Factory Stores zijn voornamelijk te vinden in de VS. Er zijn alleen al twee verkooppunten in New York City.

 • Nike Factory Store – Staten Island
  Suite 300
  Staten Island, NY, 10301, US
 • Nike Community Store – Brooklyn
  Brooklyn, NY, 11210, US

In Duitsland moet je een eindje rijden voor de goede koopjes! Het adres in Duitsland:

 • Nike Opruiming Winkel Kerpen
  Kerpener Str. 150-152, 50170 Kerpen

V&A Nike

Degenen die Nike niet kennen vragen zich vaak af, waar komt het merk vandaan? Van wie is Nike? Hier is een snel overzicht!

Van wie is Nike? Wanneer is Nike opgericht?

Nike Inc. werd in 1964 opgericht als “Blue Ribbon Sports” door twee echte pioniers Phil Knight en Bill Bowermann. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Mark Parker (CEO en President) en Philip Knight (Voorzitter). Wist je dat? Bowermann was destijds Knight’s coach aan de Universiteit van Orgeon. Knight was in die tijd een atleet op atletiekgebied – ook een van de doorslaggevende redenen voor de oprichting van Nike!

Waar komt het Nike merk vandaan?

Momenteel is Nike nog steeds gevestigd in Beaverton, Oregon in de VS:

Waarom is Nike opgericht?

De wereld wordt steeds kleurrijker, zelfs toen al in 1964 kort na Woodstock. Het merk, dat werd opgericht als “Blue Ribbon Sports”, werd pas in 1971 bekend onder de naam Nike. Bovendien was Knight (een van de oprichters) zelf een leichathelt. Samen met zijn coach richtte hij vervolgens Nike op, dat nu een wereldmerk en het grootste sportmerk ter wereld is.