Onze aanstaande jongeling: Arina!

Arina woont in Zuid-Duitsland, tussen bergen, frisse lucht en veel natuur! De perfecte omstandigheden om model te zijn met een gezonde levensstijl en een beetje sport. Hoewel ze nog geen 176 cm is, heeft Arina een groot potentieel, niet alleen voor de Duitse markt, maar ook voor de internationale modellenmarkt.

Arina op London Fashion Week – 5 Shows

In haar eerste paar weken, was Arina al op de London Fashion Week! Met een totaal van 5 banen, had ze daar een geweldige start van haar carrière. Modelleren in Londen is een echte uitdaging! Omdat er in Londen veel concurrentie is voor castings. In tegenstelling tot Berlijn, waar je misschien met 10 of 15 andere modellen samen bent, zijn er in Londen, vooral tijdens de Fashion Week, vaak 80 tot 100 modellen bij een designer casting. En de castings zijn niet eens open voor het publiek! Alleen de goede modellenbureaus in Londen krijgen de castingdata en adressen voor de modeshows. Onze Arina haalde direct 5 shows met ons partnerbureau Body London. We zijn super trots op onze kleine! Arina is een absolute nieuwe ontdekking en we hopen dat je haar snel zult zien op de Instagram kanalen van je favoriete modemerken of in de online shop met nieuwe modecollecties. Als je meer van Arina wilt zien, bekijk dan Arina’s modellen portfolio!

Als je geen video van Arina wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen, volg ons modellenbureau dan op YouTube!

Gemaakt voor mode: Arina