Selfie-locaties in Milaan: Vogue kiosk, kleurrijke steegjes, grachten & Co.

Selfies in Milaan – Waarom niet even op adem komen met een fotosessie? U vindt hier zowel ongewone als eenvoudige achtergronden, bijvoorbeeld voor de Vogue kiosk of de klassieke maar opmerkelijke Dom van Milaan. Maar je kunt ook mooie foto’s maken voor de mooie bezienswaardigheden of schattige cafés van Milaan, dus model worden is leuk!

Instagram & Tiktok Spots in Milaan

Of het nu gaat om een coole Instagram foto of een spontane Tiktok video, onze top 10 mooiste selfie locaties zijn perfect voor jou! Als superprofessioneel model wil je je reis naar Milaan delen met je vele volgers, zodat ze op de hoogte kunnen blijven van wat er in je leven gebeurt. We hebben de coolste plekjes voor je uitgezocht!

Vogue Kiosk: Blogger Hotspot

Als u door de stad Milaan slentert, bent u niet ver van de beroemde Vogue kiosk! De Vogue kiosk is een van de populairste bloggersplekken in Milaan, waar veel bloggers op de foto gaan! Via Croce Rosso 2 is zelfs relatief dicht bij de Duomo. Het is gelegen in een vrij rustige straat naast een metrostation en is dus perfect voor een shoot!

3.4 / 5.0 (145 Google beoordelingen)

 • Adres: Via Croce Rosso 2
 • Openingstijden: 24 uur geopend

Hier vindt u de kiosk:

Kijk eens rond in de straat via Street View:

Bosco Verticale: Wolkenkrabber

De twee groene torens “Bosco Verticale” bevinden zich in het noorden van het centrum, niet ver van de shopping mile. De 110 m en 80 m hoge woontorens van Stefano Boeri hebben talrijke terrassen en balkons waar duizenden bomen en planten gedijen. De naald- en loofbomen, struiken en bloeiende planten werden schilderachtig gerangschikt door botanici, die ook rekening hielden met het kleurenspel in de loop van de seizoenen.

4.6 / 5.0 (970 Google beoordelingen)

 • Adres: 20124 Milaan, Metropoolstad Milaan
 • 24 uur open

Op de kaart vind je de hoge bomen:

Hier ziet u de bomen als Street View

Bar Luce: moderne bar

Bar Luce bevindt zich in het entreegebied van de kunstcollectie van Fondazione Prada op Largo Isarco in het zuiden van Milaan en biedt de chic van de Italiaanse popcultuur van de jaren 1950/60, compleet met meubilair, jukebox en flipperkast. De wandversieringen en het glazen dak doen daarentegen denken aan de Galleria Vittorio Emanuele, een architectonisch hoogtepunt uit de 19e eeuw. Als u van pastelkleuren houdt, vindt u hier zeker wat u zoekt!

4.2 / 5.0 (869 Google beoordelingen)

 • Adres: L.go Isarco, 2, 20139 Milano MI
 • Telefoon: +390256662611

De kleurrijke bar is hier te vinden:

Zo ziet Bar Luce er van buiten uit:

Galeria Vittorio Emanuele II: Winkelen & Schietpartijen

Welk model houdt er niet van winkelen? De Viktor Emmanuel Passage is perfect om te winkelen en foto’s te nemen! Het is niet alleen de grootste winkelstraat van Milaan, maar het heeft ook een adembenemende ambiance.

4.7 / 5.0 (65.547 Google-beoordelingen)

 • Openingstijden: 24 uur geopend
 • Adres: P.za del Duomo, 20123 Milano MI

U kunt de plaats op de kaart hier vinden:

Naviglio Grande: boottocht in modern

Welk land is bekender om zijn prachtige boottochten op de fel verlichte kanalen dan Italië? Dat klopt, geen! Daarom mag je de Naviglio Grande niet missen, die is ideaal voor selfies!

4.1 / 5.0 (Google Beoordelingen)

 • Openingstijden: 24 uur geopend
 • Adres: Italië, Città Metropolitana di Milano, Milano, Naamloze weg 20123

Hier kunt u het kanaal op de kaart vinden:


Hilton Milaan: Hotel voor opnames

Heb je geen accommodatie nodig voor je verblijf als model? Dan is de luxueuze cursus daar perfect voor! Niet alleen comfortabel, maar ook perfect voor je Instagram shoots! Het gouden decor zal zeker bij uw voer passen!

4.3 / 5.0 (2.110 Google beoordelingen)

 • Adres: Via Luigi Galvani, 12, 20124 Milano MI
 • Telefoon: +390269831

U kunt het adres hier op de kaart vinden:


Via Fiori Chiari: Kleurrijke steegjes

Waarom geen foto’s nemen in de mooie steegjes van Italië? Een bezoekje aan het restaurant aan de overkant? Perfect voor een reis naar Milaan!

 • Adres: 20121 Milano MI

U kunt de plaats op de kaart hier vinden:


Teatro di San Carlo: grote bekendheid

Iedereen die ten minste één keer in het theater is geweest, weet dat theaters vooral van binnen mooi zijn. Als je het “Teatro di San Carlo niet kent, mag je het zeker niet missen.” De gelige verlichting van binnenuit zet je gezicht perfect op de selfies.

4.8 / 5.0 (4.634 Google-beoordelingen)

 • Adres: Via San Carlo, 98, 80132 Napoli NA
 • Gevestigd in: Koninklijk Paleis van Napels

Hier kunt u het genoemde theater op de kaart vinden:

Corso Como: de populairste straat van Milaan

Er zijn altijd plaatsen die je pas ontdekt in de laatste minuten voor je vertrekt. En dan wil je niet meer weg. Corso Como is een van die plaatsen. Ondanks uw korte reis en uw weinige vrije tijd in Milaan als model, moet u toch minstens één keer in uw vrije tijd deze straat bezocht hebben. Het wordt beschouwd als een van, zo niet de mooiste straat in Milaan.

4.7 / 5.0 (73 Google beoordelingen)

 • Adres: Corso Como, 10, 20154 Milano MI
 • Telefoon: +39 02 2901 3581

De straat is op de kaart aangegeven:

De kathedraal van Milaan: bezienswaardigheid van Milaan

Een van de belangrijkste gebouwen en de op twee na grootste kerk ter wereld na de Sint-Pietersbasiliek in het Vaticaan en de kathedraal van Sevilla: de kathedraal van Milaan. Het herkenningspunt van Milaan strekt zich uit in wit marmer over een lengte van 157 m, met het oogverblindende licht dat door prachtig ontworpen ramen van gekleurd glas in het interieur valt. Als u in Milaan bent, kunt u niet missen hier een foto te nemen!

 • Adres: Plaza del Duomo, 20122 Milano MI
 • Openingstijden: ma-zo van 09:00-19:00

Hier bevindt zich de kathedraal van Milaan:

Verken het plein van de kathedraal via Street View: