Topvideo’s van Balmain – Luxe Prêt-à-porter, commercials & samenwerkingen

Balmain Video’s – Emotionele commercials. Goed uitziende modellen. Creatieve verhaallijnen. Balmain verveelt je nooit. Net als de luxemerken Balenciaga, Dior en Yves Saint Laurent, vindt Balmain zichzelf voortdurend opnieuw uit. Het is dan ook geen wonder dat het Franse modelabel niet meer weg te denken is uit het internationale modelandschap. Vooral sinds Olivier Rousteing het stokje overnam als creatief directeur, volgde de ene opwindende collectie na de andere en gaf het merk een nieuwe, moderne touch – met succes! Bekijk hier de bekendste commercials, collecties en samenwerkingen van het merk. U kunt ook meer te weten komen over het bewogen leven van Olivier Rousteing aan het eind.

Balmain revolutioneert dankzij unieke mode

Balmain werd in 1945 opgericht door Pierre Balmain. Vanaf het begin vormde de gedurfd vrouwelijke en weelderige stijl van Monsieur Balmain een verrassend contrast met de utilitaire looks van die tijd, en creëerde een onderscheidend, supervrouwelijk DNA voor het huis dat de nadruk legde op rijk geborduurde stoffen, ingesnoerde tailles en langere, vaak vollere rokken – waardoor het Parijse huis al snel uitgroeide tot een favoriet van zowel Europese als Hollywood royalty’s.

Samenwerkingen met Superster Cast

Balmain is divers. Dit geldt ook voor hun samenwerkingsverbanden. Of het nu gaat om haute couture voor de kleine beurs, exquise make-up voor de geëmancipeerde vrouw of luxueuze sportkleding: er is voor elk wat wils. U kunt ook de beroemdste mannequins van het merk hier zien.

Balmain x H&M: Hoogwaardige mode voor elke dag met Kendall Jenner

Ontdek een wereld van rijkdom, attitude en energie van BALMAIN x H&M. Een moderne collectie voor dames en heren, H&M x BALMAIN combineert klassieke Franse couture met urban chic, met de nadruk op Balmain’s handtekening van vakmanschap, sterke silhouetten en begerenswaardige stoffen. Het gezicht van de campagne is supermodel Kendall Jenner, die een prachtig figuur slaat in de collectie van Balmain. Veel jonge meisjes willen model worden en op een dag voor de camera staan voor Balmain zoals Kendall Jenner.

Puma x Balmain: Emotionele reclameclip met Cara Delevingne

Vechten voor het goede gevecht. Dat is waar de nieuwe campagne voor PUMA x BALMAIN, gelanceerd met Cara Delevingne, over gaat. De krachtige, op boksen geïnspireerde, interactieve campagne richt zich op levensechte verhalen van mensen die vandaag de dag de goede strijd voeren: mensen die moedig opkomen voor waar ze in geloven en mensen die opkomen voor ieders recht om zichzelf te zijn. De video, geregisseerd door Philippa Price, en de beelden gemaakt door Brianna Capozzi, tonen een wonderbaarlijk diverse groep mensen uit alle delen van de wereld en met de meest uiteenlopende achtergronden – kunst, sport, muziek, dans, wetenschap en literatuur – die allemaal een inspirerend verhaal te vertellen hebben.

L’Oréal Paris x Balmain: Kleurrijke lipsticks voor sterke vrouwen

Een kleurrijke ontmoeting tussen Balmain en L’Oréal Paris met een prachtige internationale campagne van McCANN Paris! De creatieve visie van Olivier Rousteing wordt gecombineerd met de nu al iconische Color Riche lipsticklijn. Clip werd geregisseerd door Colin Tilley onder het motto: ‘Samen zijn we onoverwinnelijk’.

Must Haves van Balmains: Sneakers, Tassen & Sieraden

Jurken. Kostuums. Tassen. Schoenen. Er is bijna niets dat Balmain niet ontwerpt. Het luxemerk schuwt liefdevol vakmanschap en opwindende samenwerkingen met singer-songwriters niet. Integendeel: het team van Balmain weet precies welke geweldige collecties uiteindelijk door samenwerking tot stand komen.

Futuristische kleding voor festivalliefhebbers

Balmain brengt de mensen samen. De video begint met deze woorden en symboliseert meteen de belangrijkste waarden van Balmain. De futuristische en minimalistische outfits zijn bedoeld om de toekomst te laten zien en duidelijk te maken dat het doel voor de toekomst moet zijn om mensen samen te brengen.

Expressieve imagofilm voor het Balmain-leger van morgen

“Ik vond het geweldig om te horen dat Jake en Ludwig mijn fascinatie voor deze kleine maar krachtige dagelijkse beats deelden, en ik was enthousiast om te zien hoe ze met het potentieel van deze geluiden konden spelen om deze unieke videoclip voor de Fall 2018-campagne van Balmain te maken. Elk van hen heeft de passie, de durf, het talent en het zelfvertrouwen die hen tot perfecte vertegenwoordigers maken van het moderne en inclusieve Balmain-leger van vandaag”, liet Olivier Rousteing zich ontvallen. Zie hoe dit overkomt in het promotie filmpje hier.

Robuust en trendy tegelijk: de sneakers van Balmain

Maak je klaar, de nieuwe Balmain sneakers komen in de winkels! De trainerscollectie voor dames en heren bestaat uit 3 originele modellen: de op legerlaarzen geïnspireerde “Troop”, de volledig lederen “Glove” sok en een silhouet in basketbalstijl “B Ball”. Alle stijlen zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Selfridges en de online shop van Balmain.

Innovatieve en avant-gardistische juwelen

Balmain is verheugd de wedergeboorte aan te kondigen van de accessoirecollectie van het historische Parijse huis. Toen creatief directeur Olivier Rousteing en zijn team de nieuwe lijnen ontwikkelden, putten ze uit drie verschillende inspiratiebronnen: de unieke geschiedenis van het huis, de voortdurende beheersing van traditionele couturetechnieken door het Balmain-atelier en de direct herkenbare stijl die Rousteing de afgelopen vijf jaar bij Balmain heeft gecreëerd. Het resultaat is een modern en uniek aanbod dat enkel steunt op de beste materialen, vaklui en design – kortom, een echte Balmain-collectie.

Olivier Rousteing: de man achter het luxemerk

Zelden heeft een nieuwe creatief directeur bij het luxemerk Balmain zoveel ophef veroorzaakt. Maar wie is het creatieve brein achter de naam Olivier Rousteing? Wat bezielt hem? En wat maakt hem tot een van de jongste visionairs van onze tijd?

Achter de schermen bij het MET Gala 2018

Olivier Rousteing en een selecte groep “Balmain Army”-leden, gebruiken het moment op het beroemde MET Gala om aandacht te vragen voor de strijd tegen AIDS. Bekijk de volledige video hier.

Een creatief directeur met veel potentieel

Hoe oud is de creatief directeur van het huis? Wat heeft hij gestudeerd? En hoe heeft hij zijn baan gekregen? Deze vragen worden hier in de video in detail beantwoord.