Wunderkynd – French Kiss

Vandaag was het dan zover, na vele weken van voorbereiding, kwam de nieuwe video van WUNDERKYND uit. Wij waren ongelooflijk vereerd dat wij een klein deel van de campagne mochten zijn. We hadden maar 48 uur en moesten er veel moeite voor doen, maar vandaag was het eindelijk zover. Net op tijd voor de video. Alles is helemaal op z’n plaats. En maandag, is het zover!

Vandaag staat één persoon op de voorgrond: WUNDERKYND. Met zijn nieuwe video “Zungenkuss” heeft hij echt zomerhit potentieel! Met een nieuwe look, ruige stijl en een ontspannen basislijn voor de perfecte zomer. Hier is het dan eindelijk, de videopremière van “Zungenkuss”, veel plezier! Verkrijgbaar bij Amazon & Co.

Los Angelos, Keulen, Zomerhit

In minder dan twee dagen, kwamen we spontaan samen door een shoot. En zoals dat gaat bij creatieve mensen, werden de eerste ideeën meteen op papier gezet. “Zungenkuss” flitste ons echt op en we vonden een geweldig gezamenlijk project: Een rockster die schiet met WUNDERKYND voor het zomernummer. Het plan was duidelijk en ondubbelzinnig: we brengen mensen samen in de zomer, door middel van zoenen en selfies!

De spontaniteit en vrijheid maakten de samenwerking zeer goed, van het eerste concept tot de uitvoering van de ontwerpen en websites. Ideeën verzamelen, ze in kleine concepten gieten, je kunt ze realiseren.

Meer over de actie met Wunderkynd kunt u hier vinden

 

WUNDERKYND Video Premiere

Hoe lang hebben we moeten wachten op de eerste videoclip van WUNDERKYND? Hoe lang hebben we moeten wachten op de tweede video van WUNDERKYND? Te lang. Maar het wachten, het heeft een einde, met Bang: “Zungenkuss” – de nieuwe single!

Nu is de tijd gekomen. De tweede single van WUNDERKYND ’s EP “Damenrad” werd gefilmd in Los Angeles, in het zuiden van de Verenigde Staten. Natuurlijk geeft LA de videoclip een heel speciale zomerse look. Eindeloze palmbomen en de zon, mooie meisjes, een auto en alles wat je nodig hebt voor een goede zomerdag. Naast de muziek, is het de sfeer die het lied maakt.

Van maandag, Kiss + Selfie Challenge

Je wint een topklasse shoot met WUNDERKYND, geweldige fotografen, retouchering, styling en alles wat daarbij komt kijken. Pak je smartphone, je vriend en doe mee! Tag je selfie met #tonguekiss @wunderkynd en win een rockstar shoot met WUNDERKYND!

Bekijk de nieuwe videoclip van WUNDERKYND en kies één van de 3 scènes in de videoclip! Verras je vriend spontaan met een kus + selfie. Het maakt niet uit of het Facebook of Instagram is: Tag je selfie met #zungenkuss @wunderkynd en je doet mee aan de wedstrijd! We zullen de winnaar op 16 mei bekendmaken.

Dit is hoe het werkt

  1. Bekijk de video TONGUE KISS van WUNDERKYND
  2. Kies een van de 3 situaties in de video (auto, stad, park)
  3. Verras je vriend met een wilde kus + selfie van de video
  4. Deel je selfie op Facebook en Instagram met #tonguekiss @wunderkynd
  5. Win een Rockstar Shooting met styling, jurk, locatie, champagne

Pak je smartphone en zorg dat je erbij bent!

Lees nu meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie