Bild vom Live Shopping (Kampagnenplanung, Modelabel)

#2 Shop Campagne & Accessoires!

Wow, is het echt al zo ver? Het gebeurt vaak sneller dan je denkt! Vandaag waren we op pad in het centrum van Keulen om bijpassende accessoires te halen voor onze tweede modecampagne – modellen, planning, alles door CM. Na vele weken en maanden van zorgvuldige voorbereiding, komen sommige dingen sneller dan verwacht! De tweede modecampagne. Daar gaan we.

Tweede campagne: Ondertekend

We hadden veel te doen, van de eerste scouting (modellen) tot het casten van de modellen. En niet te vergeten, de hele media opbouw! Wat heb je tegenwoordig nodig? Website, reclamemateriaal, mobiel, tablet… social media, Facebook en Youtube, maar ook Instagram. Plus de hele organisatorische en zakelijke opzet van het modellenbureau, enzovoort. BOAH! En plotseling, daar is het: Mode Campagne #2.

Accessoires, Look & City Centre

Sinds vanmorgen zijn we al bezig met de planning van onze tweede kleine campagne voor een heel bijzonder modelabel: 100% Handmade Prints. Elk stuk is gelimiteerd en handgemaakt. Het nieuwe modebedrijf moet inspireren door echt individueel, vaak zelfs uniek te zijn. Een beetje luxe, maar toch duidelijk minimalisme. We waren dolblij en kijken uit naar de opnames in de komende weken!

Om ervoor te zorgen dat de shoot niet alleen afhangt van de juiste kleding, maar ook wordt aangevuld met perfecte accessoires, ben ik (Stephan) vandaag zelf op pad geweest in het centrum van Keulen en heb ik voor de look & feel van de eerste shoot gezorgd. We hebben ook een kleine verrassing, want Pro7 zal vrijdag bij ons op locatie zijn. Voor het lifestyle magazine TAFF fotograferen we de hele dag in ons kantoor in Keulen. De cameraploeg zal ons vergezellen, misschien een beetje casten, misschien een beetje filmen, we zien wel waar we uitkomen! Eén ding kunnen we beloven, het zal niet saai zijn! De eerste backstage video’s zullen binnenkort beschikbaar zijn op Youtube.

Partner / Relevante links over het onderwerp

Hier vindt u alle relevante links over ons nieuwe modeproject, ons modellenbureau en onze mediapartners in Duitsland. Indien u geïnteresseerd bent in interviews of persverslaggeving, kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.