Yeah! 2000 likes op Instagram voor ons modellenbureau

2000 likes, dank u allen voor de geweldige steun

Nadat we deze maand de kaap van 4000 likes op Facebook hebben gekraakt, doen we het ook erg goed op Instagram – 2000 likes! Dankzij de hulp van vele fans uit Berlijn, Hamburg en München is er weer een mijlpaal gekraakt. Dank je.

In januari zijn we begonnen met het agentschap, met ons nieuwe modelagentschap op komst, als alles goed gaat. We zijn dus supertrots dat ons idee echt aanslaat, zoals we hadden gehoopt voor CM Models. Vandaag werken we al met grote klanten, schieten we muziekvideo’s en reclamespots, leveren we modellen voor modebedrijven, voor nieuwe marketingkanalen zoals Instagram-promotie en klassieke catalogi. Je kunt zelfs het Cocaïne model in winkelcentra vinden! Nu hebben we ook een nieuw cijfer gekraakt op Instagram, dat ons laat zien dat het omhoog kan blijven gaan als we ons er maar op toeleggen.

Nieuwkomers, nieuwe gezichten en nieuwe talenten in de modellenwereld

Wij leggen veel nadruk op live castings – van jonge opkomende talenten en modellen in onze agentschappen. Daarnaast steken we ook veel werk, tijd en inzet in onze doorlopende modelcoachingsessies. Hier leren de nieuwkomers wat het betekent om een modeshow te lopen, dat wil zeggen catwalk, maar ook poseren voor commerciële (reclame) en redactionele (tijdschrift) doeleinden. Wij willen niet alleen onze modellen bedanken, maar ook 2000x dank de wereld in schreeuwen voor de geweldige feedback van jullie!

Meer informatie over het modellenbureau

Hier vindt u onze officiële sociale media-accounts:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie