Modellenbureau: Top 10 – De aanbeveling voor jonge modellen

Bent u op zoek naar de top 10 modellenbureaus? Er zijn veel modellenbureaus in Duitsland, maar slechts tien daarvan komen in de officiële Top 10-lijst. Hoewel ons modellenbureau het jongste in Duitsland is, hebben we al een enorme sprong voorwaarts gemaakt! Voor het derde jaar op rij heeft Bravo ons verkozen tot een van de top 10 modellenbureaus. Daar waren we bijzonder blij mee, want jonge modellen zijn precies de lezers van Bravo Girl. We zijn ook doorgedrongen tot de toplijst van een groot mode reclamebureau. Lukinski en wij staan ook in de Pixolum Top 10, waar je veel tips voor fotografen kunt vinden. Niet alleen hier, maar ook op het op één na grootste modellenplatform ter wereld, modelagency.one, staan we in de top 10! We willen graag alle redacteuren die ons modellenbureau aanbevelen, al onze lezers, maar ook onze volgers, influencers, modellen en natuurlijk ons team bedanken voor hun geweldige werk!

Wat brengt een modellenbureau in de Top 10?

Er zijn veel modellenbureaus, maar wat maakt nu precies een groot en gerenommeerd modellenbureau? High-end bureaus regelen niet alleen banen in hun eigen stad, zij beperken zich niet maar hebben klanten uit het hele land of zelfs internationaal. Punt 1 is het brede netwerk en de goede contacten.

Ten tweede, de grote agentschappen regelen niet alleen jobs, ze plaatsen je ook als model bij andere grote gerenommeerde agentschappen in het buitenland. Op die manier kunt u als model uw klantenkring niet alleen in Duitsland uitbreiden, maar ook in andere landen zoals de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Zuid-Korea.

Willen deze modellenbureaus de beste jonge talenten voor zich winnen en hen ook zo opbouwen dat zij internationaal kunnen werken, dan hebben zij professioneel fotomateriaal nodig. Daarom doen de grote bureaus hun uiterste best om de zogenaamde New Faces op te bouwen. Hier krijg je niet alleen een eenvoudige online aanwezigheid, maar ook fotoshoots met zeer goede fotografen, video shoots. Idealiter krijgt u ook modelcoaching en -opleiding, waarmee u uw vaardigheden, uw aanwezigheid voor de camera en uw verschijning op de catwalk kunt oefenen.

Dit alles zorgt voor een groot en gerenommeerd modellenbureau en dit is precies hoe je in de top 10 lijst komt!