Eugenia – Mooi, slim en met een nieuwe modevideo!

Nieuwe gezichten zijn speciaal, of zij, is heel speciaal! Haar uitstraling, haar charisma, haar positieve karakter en haar effect op mensen, in het echte leven, op castings of op fotoshoots. Zelfs op haar jonge leeftijd weet Eugenia al veel te vertellen en uit te voeren. Daarom ondersteunen wij haar graag als modellenbureau en management, niet voor korte termijn doelen maar voor duurzaam succes in Duitsland en internationaal!

U kunt steeds nieuwe foto’s van Eugenia vinden in haar modellenmap, en vandaag voegen we ook deze nieuwe, chique video toe als bonus. Onze agent-videograaf Robin Platte deed veel moeite in Berlijn en ontmoette Eugenia voor deze kleine, sterke visuele opwaardering van haar boek!

Waarom zijn video’s zo belangrijk voor videografen en klanten?

Veel bureaus vertrouwen nog steeds op pure visuals, maar bij veel opdrachten draait het niet meer alleen om foto’s. Er worden kleine videosequenties gemaakt voor Instagram, uitgebreidere sequenties voor YouTube en natuurlijk nog uitgebreidere voor TV, streaming portals of bioscoopreclame. Voor veel castingbureaus is het daarom ook belangrijk om een bewegende beeldimpressie van het model te krijgen. Hoe ziet het eruit? Draaien? Bewegingen?

Vandaag is Eugenia’s nieuwe video op ons YouTube kanaal gekomen! Als je geen video van haar wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen en ook niet van onze mannelijke modellen, volg ons dan op YouTube!

Hier is Eugenia’s nieuwe video! U kunt meer van haar vinden in Eugenia’s modellenboek.

Mode showreel Eugenia