Aleksandra: Model en actrice uit Polen in Duitsland

Aleksandra is geweldig! Vandaag hadden we een gezamenlijke klus in München van vier van onze modellen voor een grote elektrische fabrikant. Zoveel kunnen we al onthullen: Het gaat over e-bikes. Grote commercial, grote inspanning en toch hadden we nog tijd om een kleine, nieuwe showreel van Aleksandra te schieten aan het eind. Ze is perfect als fotomodel, ook voor reclame, natuurlijk. Maar ze kan nog veel meer! In Polen is zij actrice in series en ook te gast op de een of andere rode loper. Daarom zijn we altijd blij als we Aleksandra in Duitsland kunnen uitnodigen voor een nieuwe foto- of videoproductie of, zoals vandaag, voor commercials.

Vandaag was het echt spectaculair samen met ons Best Ager Model Milva, van kleine stunts met de fietsen tot de perfecte glimlach en het steeds herhalen van dezelfde scène. Modelleren is echt veel werk! Desondanks kwam ze de volgende dag fris en alert het hotel uit, en konden we haar fotograferen voor een korte video vlak voor het vliegveld. U kunt de video en meer foto’s vinden in Aleksandra’s modellenmap.

Als je geen video van haar wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen, volg ons dan op ons Model Agency YouTube Channel!

Commercial Showreel met Aleksandra