San Diego Pooth: Nieuw gezicht + eerste covershooting #Welkom

Diego Pooth – Ons nieuwe gezicht, die niet zo onbekend is: Diego. Diego werkt aan zijn toekomst als model en professioneel golfer. Daarom gaat hij niet alleen naar de Saddlebrook Academy in Miami, maar is hij nu ook bij ons als model en had hij gisteren zijn eerste covershoot voor een Duits modetijdschrift (binnenkort meer)! Welkom in de familie!

Diego Pooth: Duitsland x Florida (USA)

San Diego Pooth jaagt zijn grote droom na om professioneel golfer te worden, nu niet meer in zijn vaderland Duitsland, maar in de VS aan de Saddlebrook Academy. Diego stond al op jonge leeftijd op rode lopers dankzij zijn ouders Verona Pooth, entertainer en voormalig model, en vader Franjo Pooth, succesvol ondernemer, dus het is niet meer dan normaal dat hij ook een carrière in de publiciteit nastreeft. Of het nu SAT1, VOX of RTL was, al op 15-jarige leeftijd was hij actief te zien op de Duitse televisie.

Nu is hij 18 jaar oud en begint hij, naast golf, aan een tweede carrière als mannelijk model. Met een contract met Elite Miami (USA) en ons. We kijken erg uit naar wat komen gaat!

#1 cover in FIV Magazine + RTL Making-Of

Mis het niet! Vanavond, de making-of van de covershoot van San Diego om 17:45 op RTL (Gala TV). Daarna kunt u de eerste cover van San Diego’s tijdschrift en de fotospreads uit het tijdschrift hier vinden.

  • San Diego Pooth x FIV Magazine

De nieuwe Tiger Woods?

Net als zijn rolmodel Tiger Woods, streeft Diego ook naar een carrière als golfer. Daarom brengt hij 6 uur per dag op de golfbaan door, en alsof dat nog niet genoeg is, brengt hij daarna nog extra tijd in de sportschool door, wat nogal wat is om te zien.

Foto: Christian Walz

Om zijn dromen zo onafhankelijk mogelijk van anderen te kunnen verwezenlijken, legt hij zich daarnaast toe op een andere passie van hem: het modellenwerk.

Diego wordt in de VS vertegenwoordigd door Elite Models, die grote modellen als Kendall Jenner en Naomi Campbell hebben voortgebracht, en is nu ook bij ons getekend.

Diego’s eerste TV commercial

Een van zijn eerste modellenklussen bij SKY: