Adidas Video’s: De superster onder de supersterren

Adidas Video’s – Dit artikel gaat niet alleen over een van de beroemdste sportartikelenfabrikanten ter wereld, maar ook over de ontwikkeling van Adidas. Het merk heeft zich gevestigd als streetwear-merk, werkt samen met bekende gezichten en brengt verschillende streetwear-collecties uit. Daartoe behoren realityster en ondernemer Kylie Jenner, R&B-zangeres Beyoncé, rapper Kanye West en ontwerper Yohji Yammamoto. Meer video’s en info over Adidas mode hier.

Zomer & Winter voor dames en heren

De drie parallelle strepen zijn het handelsmerk van Adidas. Deze symboliseren de corporate sales focus in welke delen van de wereld Adidas kan worden gekocht. Dit zijn Noord-Amerika, Europa en Azië.

Winter: Over You Fashion Week met het motto “Vrijheid van Identiteit

De nieuwe Adidas-collectie vertegenwoordigt de waarden van het vrijlaten van je eigen identiteit en het stylen van jezelf zoals jij dat wilt, zonder te kijken naar wat anderen misschien denken of zeggen over je kledingstijl. Dus het motto is: laat je originaliteit de vrije loop!

Zomer: “Deel haar kracht” – About You Fashion Week

Zoals u aan het motto van de AYFW kunt zien, draait de show om de samenhang tussen vrouwen. Adidas en Zalando richten zich op wederzijdse steun en saamhorigheid.

Reclames: Adidas richt zich op de drie gouden P’s – Paul, Pogba en Prada

De diversiteit van Adidas komt goed tot uiting in de volgende reclamespots. Ze werken met veel bekende persoonlijkheden. Aan de ene kant is het sportmerk erg gericht op sport en sportartikelen. Anderzijds is Adidas ook een streetwear-merk dat met verschillende ontwerpers samenwerkt.

Manchester United-ster Pogba dribbelt over meerdere collecties met Adidas

In samenwerking met de Franse nationale en Manchester United-voetbalster Paul Pogba brengt Adidas voetbalschoenen op de markt. De eerste samenwerking van de Fransman met Adidas verscheen in 2017. Er zijn in totaal vijf collecties, die zowel voetbal- en basketbalartikelen als streetwear-kleding omvatten.

Iconisch duo: Prada brengt samen met Adidas sneakers uit

Sneakers zijn niet alleen populair in het voetbal. Adidas is ook populair in de haute couture. In 2020 werkt Prada samen met Adidas en combineert luxe met sport door de Adidas Superstar x Prada sneaker te lanceren.

Amerika’s favoriete VIP’s: Kanye West, Kylie Jenner en Beyoncé Knowles

Talrijke Amerikaanse beroemdheden, zoals Kanye West, Beyoncé en Kylie Jenner, werken samen met het bedrijf en ontwerpen een groot aantal succesvolle streetwear-collecties en sneakers.

Walk on water with Adidas – Yeezus aka Kanye West dropt Sneaker x Adidas

De Amerikaanse rapper en ontwerper Kanye West heeft met Adidas samengewerkt om de Yeezy Season 1 te debuteren. De schoenen die hij ontwierp met Adidas wonnen de “Schoen van het Jaar” prijs.

“Keeping Up with the Kardashians: Kylie Jenner x Adidas Sneaker

Kanye West’s schoonzus Kylie Jenner treedt in de voetsporen van haar zwager en lanceert samen met Adidas een nieuwe sneaker. Kylie Jenner is het nieuwe gezicht voor de Falcon sneaker van Adidas.

Ivy Park: de collectie van de Amerikaanse R&B en popzangeres Beyoncé

De Athleisure-kledingcollectie van Beyoncé is door haar geregisseerd en werd samen met Topshop gelanceerd. Ivy Park is vernoemd naar Beyoncé’s dochter Blue Ivy en staat bovenal voor feministische kernwaarden, inclusie en sociale betrokkenheid.

Adidas: Hip-Hop videoclip van RUN-DMC

In de jaren 80 speelde de Amerikaanse hiphopgroep RUND-DMC een belangrijke rol bij de bekendheid van de Adidas Superstars sneakers en wijdde een nummer aan het merk. Om de 50e verjaardag van de Adidas Superstar te vieren, werd in november 2020 de RUN-DMC x Adidas Superstars sneaker gedropt.

Interview met Yohji Yammamoto – Japan’s mode legende

Y. Yammamoto begon aan zijn sneden te werken in de achterkamer van zijn moeders naaiatelier. Om zijn label verder te promoten, ging hij naar Parijs en schokte de Parijse modewereld met zijn creaties. Nu is hij wereldberoemd en een van de belangrijkste ontwerpers.

Y-3 x Adidas – De fusie van haute couture en sportkleding

De Japanse modeontwerper en labeloprichter van de “Y’s” Yohji Yammamoto staat bekend om zijn buitengewone ontwerpen. Hij ontwerpt niet alleen dames- en herenmode, maar zijn gamma omvat ook parfums en accessoires. Sinds 2002 is Yamamoto creatief directeur van de Y-3-lijn van Adidas en heeft hij ongelooflijk veel succes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie